„AVEM MULTE PROBLEME LA NIVELUL COMUNEI"

Distribuie pe:

În urmă cu câteva zile am petrecut câteva ore în comuna Ideciu de Jos, şi cu acest prilej am purtat un scurt dialog cu proaspătul primar Laurean Lucian Feier.

- Domnule primar, pentru că ne întâlnim pentru prima oară de când, pe 5 iunie 2016, aţi primit votul de învestitură la cârma comunei, aş dori să cunoaştem planurile dumneavoastră pentru perioada acestui mandat.

- Sunt foarte multe probleme la nivel de comună, dar ca să vorbesc despre planurile mele aş dori să vorbesc despre două lucruri foarte mari pentru mine: condiţii şi dezvoltare. Dacă este să vorbesc despre dezvoltare, doresc realizarea unui nou ştrand pe fonduri europene, cu apă sărată, care să funcţioneze şi pe timp de iarnă.

În acest sens am început discuţiile cu o firmă de consultanţă şi cu o firmă de proiectare, care mi-au trasat mai multe sarcini şi sper ca în cel mai scurt timp să putem demara acest proiect.

- În urmă cu un an predecesorul dumneavoastră îmi vorbea despre un viitor al investiţiilor şi vă rog să ne spuneţi ce ştiţi despre aceste viitoare investiţii.

- Pot să vă spun că procesul cu revendicarea ştrandului s-a terminat acum două luni de zile, pentru că procesul a ajuns a doua oară la înalta Curte de Justiţie şi Casare. Prin urmare, acest ştrand cu apă sărată ne aparţine şi urmează să ridicăm sarcinile din CF, să intabulăm acest teren. Prin investiţiile pe care le vom face dorim ca acest ştrand să-l aducem la cerinţele europene. De acest plan dorim să legăm şi noul proiect de extindere al ştrandului.

- Ce aveţi în plan pentru localităţile aparţinătoare, Ideciu de Sus şi Deleni?

- Fiecare sat are priorităţile lui, aşa că ne vom strădui să reparăm Căminul cultural din satul Deleni şi să introducem apă potabilă. Ca şi sat, Ideciu de Sus nu va fi neglijat în privinţa necesarului de lucrări. Sunt tânăr şi multe lucruri se învaţă şi trebuie să-ţi pese, să ai condiţia şi să crezi în ceea ce vrei să faci şi sunt convins că rezultatele vor veni pentru că am dorinţă şi forţă de muncă şi am puţină experienţă în domeniul administraţiei publice.

Lasă un comentariu