Internatul Liceului de Artă - finalizat la începutul lui noiembrie

Distribuie pe:

Consilierii locali municipali se vor pronunța asupra solicitării serviciului de specialitate al Primăriei privind prelungirea termenului de finalizare a proiectului „Mansardarea și reabilitarea internatului - Liceul de Artă Târgu-Mureș", finanțat din fonduri europene, proiect în valoare totală de 3,1 milioane de lei (din care finanțare nerambursabilă - un milion de lei), cu termen de finalizare la 30 iunie 2016.

Lucrările au început în 2008 și au fost sistate în 2011 din lipsă de fonduri. Pe parcursul execuției lucrărilor au apărut modificări în reglementările tehnice, fiind necesară revizia proiectului și executarea unor lucrări suplimentare (arhitectură, amenajări exterioare, instalații electrice ș.a.). Pe de altă parte, au existat întârzieri în execuția lucrărilor, unele dintre acestea realizându-se numai în perioada când în clădire nu se desfășurau cursuri, pentru evitarea unor posibile accidente.

Noul termen propus legislativului local spre aprobare este data de 1 noiembrie 2016, urmând ca, până atunci, să se obțină și autorizația de securitate la incendiu.

Lasă un comentariu