Europenii au nevoie de forță de muncă românească!

Distribuie pe:

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) îi informează pe românii care doresc să se angajeze în Europa că rețeaua EURES România le pune la dispoziție 1.452 de locuri de muncă.

Potrivit unui comunicat de presă al ANOFM, cele mai multe joburi sunt oferite de Spania, respectiv 801, din care 800 pentru muncitori necalificați în agricultură și un loc pentru un maseur.

Urmează Germania, cu 252 locuri de muncă, cele mai multe pentru asistent medical, electrician montator și ospătar, în timp ce Marea Britanie oferă 110 locuri de muncă, majoritatea pentru îngrijitor persoane la domiciliu.

Angajatorii italieni pun la dispoziție 60 locuri de muncă, suedezii - 57, cehii - 50, slovacii - 37, norvegienii - 36, lituanienii - 27, bulgarii - 10, finlandezii - 9, croații - două și austriecii un loc de muncă.

Persoanele interesate pot viziona ofertele accesând site-ul www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agenției județene pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau reședință, unde consilierul EURES îi poate îndruma. 

Lasă un comentariu