Tiramisu cu nuci și alune, retras de pe piață!

Distribuie pe:

Deși „Aloma Tiramisu" (490g/900 ml), produs de Nestlé România, este sigur pentru consum, acesta va fi retras de pe piață, întrucât ingredientele folosite (nuci și alune) sunt alergeni pentru anumite persoane și nu au fost declarate, ca atare, pe etichetă.

Produsele afectate au unul dintre următoarele numere de lot, care pot fi găsite pe capacul cutiei, sub data de expirare, respectiv L61166535 (data de expirare 10/2017) și L61626535 (data de expirare 12/2017).

„Orice consumator cu alergie la nuci și alune, care a cumpărat unul dintre produsele cu numărul de lot specificat, este rugat să nu consume produsul. Pentru a primi contravaloarea produsului, vă rugăm să păstrați capacul și să ne contactați la numărul de telefon 0800.8637853, apel gratuit din orice rețea de telefonie, sau folosind datele de contact de pe ambalaj.

Nestlé România dorește să își ceară scuze consumatorilor pentru orice inconvenient și dorește să asigure consumatorii de angajamentul față de cele mai ridicate standarde de siguranță și calitate", se precizează într-un comunicat de presă al producătorului. 

Lasă un comentariu