Să tot bem vodcă...

Distribuie pe:

Un antreprenor indian - Harsha Chigurupati - și echipa sa, citați de descopera.ro, au dezvoltat tehnologia NTX, prin care efectele negative ale alcoolului asupra ficatului și a ADN-ului nu mai reprezintă o grijă majoră.

„NTX este un amestec brevetat de ingrediente ce protejează ficatul de efectele negative ale consumului de alcool, fără a altera gustul băuturii. În timpul testelor, tehnologia a reușit să diminueze efectele negative ale alcoolului cu 93%.

Am lucrat timp de 10 ani la dezvoltarea tehnologiei, proces care a implicat testarea diferitelor proporții din ingredientele utilizate, glicirizina (un extract din lemn-dulce), manitolul (un diuretic) și sorbatul de potasiu (aditiv alimentar).

Nimeni nu bea alcool pentru că vrea să își distrugă ficatul. Acum, oamenii pot savura plăcerea băuturii fără să își afecteze ficatul sau ADN-ul. Tehnologia deține suficiente dovezi științifice pentru a ne susține afirmațiile", cred specialiștii indieni.

Lasă un comentariu