Antrenorul formaţiei City'us Târgu-Mureş, Cosmin Gherman, a făcut o scurtă analiză a jocului de la Deva, din etapa a II-a, a Ligii 1

Distribuie pe:

 „Este foarte greu să faci o analiză a partidei de la Deva. Incidentul petrecut în minutul 4, când Cesar Ribeiro şi-a fracturat tibia de la piciorul drept,  într-un duel cu un adversar, ne-a afectat pe toţi şi a influenţat în mare măsură rezultatul final. Gândiţi-vă că, după ce a fost scos Cesar cu targa de pe teren şi transportat la spital, în următoarele 40 de secunde de la reluarea jocului am primit 2 goluri. Jucătorii ereau terminaţi psihic văzând acea accidentare. Am încercat să revenim în joc şi, în mare parte am reuşit acest lucru. Am jucat mare parte din meci cu portar-jucător şi aşa am reuşit să înscriem golurile, dar şi să avem alte mari ocazii. Din păcate, gazdele, au profitat din nou de erorile noastre şi au speculat orice posibilitate. Nu mai vreau să vorbesc de faptul că Deva a beneficiat şi de o lovitură de la 10 metri şi mai ales de un penalty, care consider că nu a fost. Nu mai vreau să mă gândesc la faptul că la noi se fluiera aproape orice contact cu adversarul, în timp ce de partea cealaltă s-a tolerat un pic cam mult. Una peste alta, vreau să felicit adversarul pentru victorie. Din păcate, aceste accidentări grave ne dau toate planurile peste cap. Suntem cu toţii alături de Cesar Ribeiro, pentru că ştim prin ce momente dificile trece. Sper să se recupereze cât mai repede, am înţeles că nu va fi nevoie de operaţie şi îl aşteptăm alături de noi. Este un luptător de care am fi avut mare nevoie."

Luni, 19 septembrie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor, City'us întâlneşte pe Dunărea Călăraşi, un adversar care s-a dovedit mai mereu unul dificil şi care vine la Târgu-Mureş cu moralul ridicat după victoria cu 5-3 în faţa Informaticii Timişoara.

„Meciul cu cei din Călăraşi va fi şi mai greu decât în anii anteriori. Noi am pierdut o serie de jucători, avem numeroase indisponibilităţi, iar ei formează un grup sudat în ultimii ani. Jucători luptători, care nu cedează nicio minge şi care au reuşit etapa trecută să învingă vicecampioana. Va fi greu să obţinem victoria, dar vom lupta pentru cele 3 puncte. Avem o datorie morală faţă de suporteri, după înfrângerea de la Deva şi vrem să-i dedicăm lui Cesar succes-ul de luni. Îi aşteptăm şi pe spectatori alături de echipă, pentru că avem nevoie de susţinere în aceste momente mai dificile. Suntem campioni şi vom demonstra acest lucru până la capăt, chiar dacă unii ne cântă deja prohodul."

City'us - Dunărea Călăraşi, luni, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor. Intrarea spectatorilor este liberă. 

Lasă un comentariu