Reghinul și-a sărbătorit persoanele vârstnice

Distribuie pe:

Data de 1 octombrie reprezintă Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Primăria și Consiliul Local Reghin au organizat, în avans, în ziua de joi, 29 septembrie 2016, un eveniment dedicat persoanelor vârstnice din municipiul Reghin. Acest eveniment deosebit s-a desfășurat la restaurantul Monte Carlo din municipiul Reghin, începând cu ora 14,00, și au luat parte peste 1.000 de participanți. În cadrul evenimentului, au fost aniversate în mod special 58 de cupluri, care în anul 2016 au sărbătorit 50 de ani de la căsătorie, aniversând astfel Nunta de Aur.

Atmosfera acestui eveniment a fost întreținută de invitatul special Fuego și formația Iza, precum și de reghinenii Anca Branea și Geczi János. Prezentatorii evenimentului au fost Marius Portik și Simina Cota.

În deschiderea evenimentului a fost oficiată o slujbă religioasă săvârșită de preoți reghineni de toate confesiunile. Cuplurilor care au aniversat 50 de ani de la căsătorie li s-au acordat diplome, flori, insigne și torturi. Diplomele, florile și insignele au fost înmânate de doamna ec. Maria Precup, primarul municipiului Reghin, și viceprimarul Mark Endre Dezso.

A fost un eveniment deosebit, cu o profundă încărcătură emoțională, presărat cu momente frumoase de aducere aminte și cu sentimente de nostalgie.

 

Lasă un comentariu