Lista celor care au renunțat de frică la diploma de doctor

Distribuie pe:

Bătaia de joc și disprețul Puterii față de țară și de cetățenii ei sunt fără margini. Sub umbrela politică se adăpostește o întreagă mafie la nivel național! Și dacă există în România o problemă mult mai greu de suportat decât austeritatea, sărăcia, umilirea și exploatarea cetățeanului, atunci, accesul la puterea de stat și politică a proștilor, hoților, impostorilor, marionetelor și indivizilor ușor șantajabili, ocupă locul fruntaș. Haideți să vedem cine este tehnocratul de mai mare dragu' numit director al Corpului de Control Financiar? Se numește Ovidiu Cătălin Matei, pensionar militar, locotenent colonel în rezervă, e drept, cu o carieră de succes în armată, dar fără tangențe cu finanțele, cu toate că, după pensionare și-a făcut veacul prin   ministerul condus de Dragu. Noul director are studii de drept la fără frecvență, absolvite numai el știe cum, în timp ce locuia prin Congo și Afganistan. Vedeți ce minuni izbitoare se petrec la Ministerul Finanțelor? Ca de altfel, în tot mai multe sectoare corupte ale Puterii! Sunt atâția tineri licențiați în finanțe sau drept financiar-fiscal, însă ministrul Anca Dragu l-a preferat pe Ovidiu Cătălin Matei, în condițiile în care, postul trebuia ocupat de o persoană mai competentă, cu studii universitare de economie sau de drept, la zi. Chiar credeți că a fost numit ca să reformeze sistemul fiscal din România? Ei, aș! Nu va avea libertatea să meargă în picioare în nicio direcție! Ori e cuminte și fidel ascultător, ori închide imediat ușa pe dinafară!

Aveau pretenția să fie recunoscuți drept elite

Încă o temă care provoacă imaginația și indignarea profundă. Hoții de stat, care umblă liber la patru ace, scrobiți la gulere și manșete, au câte două masterate și doctorate în științele corupției și hoției. Dar, iată, aceste studii înalte, absolvite pe traista cu bani i-au băgat la apă pe unii maiștri, electricieni și lăcătuși aterizați în cuibul Puterii. Ofensiva antiplagiat a stârnit teamă în rândul celor cu musca pe căciulă! Doctorii în tot felul de științe ai generalului Oprea, făcuți la apelul de seară prin fapte de natură infracțională, au renunțat de bună voie și nesiliți de nimeni la titlul de doctor. Ei au motivat că sunt victime ale luptelor politice, însă, motivarea reală ține de împrejurări penale. Acești impostori de rang, doctori în corupție, evaziune, manipulare, șantaj, aveau pretenția să fie recunoscuți drept elite ale Țării. Să vedem cine sunt acești crai de curte nouă, care au cerut debarasarea de titlurile doctorale: Bogdan Licu - procuror general adjunct al României, Radu Stroe - fost ministru de Interne, Daniel Moldoveanu - fost șef al Comisiei parlamentare de control al SIE, Romeo Raicu - vicepreședinte PDL la data susținerii tezei, în 2011, fost deputat și președinte al Comisiei parlamentare de control al S.I.E., Mihai Stănișoară - fost ministru al Apărării și fost consilier prezidențial pe probleme de securitate al lui Traian Băsescu, Mihail Tudose - fost ministru al economiei, Neculai Onțanu - fost primar al Sectorului 2 din București, Adela Loredana Popescu - fostă secretară a ex-ministrului de interne Gabriel Oprea, Loredana Radu - nepoata lui Gabriel Oprea.

C.N.A.T.D.C.U. să ia la puricat și teza de doctorat a lui Isărescu!

Cu toții au făcut cereri scrise de renunțare la titlul de doctor obținut la Academia Națională de Informații a S.R.I. Așadar, dintre cei 22 de doctori teleportați în impostură de plagiatorul șef Gabriel Oprea, șapte au etichetă de plagiatori: Neculai Onțanu, Bogdan Licu, Loredana Radu, Adela Popescu, Mihai Stănișoară, Dumitru Pârvu și Adrian Petrache. Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (C.N.A.T.D.C.U.) mai are pe masa de lucru zeci de lucrări suspecte de plagiat, printre care, Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, care a obținut două titluri doctorale într-un an. „Suspiciunile de plagiat vizează o treime din teza de doctorat în Științe Militare, cu titlul „România și noile provocări generate de integrarea europeană", unde există zeci de pagini care ar fi fost copiate din alte lucrări sau preluate, fără ghilimele, din Strategia Națională de Securitate, dată publicității în aprilie 2006. Conducătorul de doctorat de la U.N.Ap. a fost generalul de brigadă prof. univ. dr. Vasile Mihail Ozunu, actualul director al Colegiului Național de Apărare și fost secretar de stat în Ministerul Apărării în mandatul lui Gabriel Oprea. Și Robert Negoiță este acuzat că și-ar fi plagiat lucrarea de doctorat de la prima la ultima filă, pe care și-a susținut-o în 2012 la Academia de Poliție. Negoiță ar fi copiat din Nouriel Roubini, Mugur Isărescu, Cristian Păun, dar și zeci de pagini de articole de presă. Luați la puricat și teza de doctorat a lui Mugur Isărescu - șeful politicilor financiar-bancare mafiote, ca să fim siguri că e curată ca lacrima! Cine are curaj?

Lasă un comentariu