City'us Târgu-Mureș, la Turneul UEFA Futsal Cup

Distribuie pe:

City'us Târgu-Mureș va participa, în perioada 10-15 octombrie, la turneul UEFA Futsal Cup, Main Round, Grupa 6, organizat în Ice Hockey Stadium din Chrudim, Rep. Cehă.

Adversare îi vor fi ERA Pack Chrudim (campioana Cehiei), Pinerola Bratislava (campioana Slovaciei) și APOEL Nicosia (campioana Ciprului). Primele 2 clasate se vor califica în faza următoare, Elite Round, între primele 16 echipe ale Europei.

Este pentru a 6-a oară când campioana României va participa în prestigioasa competiție europeană, alături de cele mai bune echipe ale continentului.

Un adevărat ambasador al sportului mureșean, clubul City'us Târgu-Mureș promovează nu doar imaginea sportului ci și a partenerilor și a arealului transilvan, la întâlnirile oficiale cu reprezentanții cluburilor și reprezentanților UEFA.

Cu acest prilej Villa Vinea din localitatea Mica, partener al clubului la această competiție, și City'us Târgu-Mureș promovează împreună regiunea Târnavelor și a județului Mureș în rândul partenerilor europeni.

Lasă un comentariu