„Simfonii de toamnă" la Asociația Artiștilor Plastici Mureș

Distribuie pe:

Toamna este anotimp al recoltelor bogate acolo unde omul a sădit cu trudă un strop de suflet. Toamnă de toamnă ne răsplătim singuri munca culegându-ne roadele. Culesul roadelor aduce satisfacții greu de descris în cuvinte, mai ales sentimentul utilității care dă sens vieții noastre, iar atunci când și semenii se bucură de roadele muncii noastre, satisfacția este nemărginită. Mureșenii se pot bucura și se pot mândri, căci, și acum, toamna a adus rod bogat, iar în cadrul Zilelor Culturale Mureșene, la Târgul de Artă Meșteșugărească „Simfonii de Toamnă" organizat în perioada 20-23.11.2016, de Primăria Municipiului Târgu-Mureș, sub directa îndrumare a domnului primar Dorin Florea, au admirat și creații și opere de artă.

La Târgul de Artă Meșteșugărească, Asociația Artiștilor Plastici Mureș îndrumată de domnul președinte Ilarie Gheorghe Opriș a fost reprezentată de: Alexandru Rotar, sticlar, Horea Remus Epure-grafician, Gheorghe Graur-confecții din papură, Elena Costinaș-iconar, Tamas Mihaly-sculptor, Horațiu Călugăr-iconar, Cristina Petria-pictor, Persida Nagruți-iconar și Vasile Gliga-fluiere și naiuri. O prezență care a înnobilat Târgul de Artă Meșteșugărească, arătând că arta are un loc special în cardul acivităților organizate de Primăria Târgu-Mureș.

Inspirați de dragostea pentru frumos, cu dorința de a împărtăși parte din pasiunile dânșilor, membrii Asociația Artiștilor Plastici Mureș și-au expus lucrările, aducând bucurie vizitatorilor Târgului de Artă Meșteșugărească „Simfonii de Toamnă". Felicitări!!!

Lasă un comentariu