Din lumea... lui Stanley Kramer

Distribuie pe:

„Sine ira et studio - Fără ură și părtinire", Tacitus

„Guvernele lumii sunt reduse la paralizie sau imbecilitate - The governments of the world are reduced to paralysis or imbecility"- Alvin Toffler

După ziua fatidică de 8 noiembrie 2016, când cei aflați la timona destinelor omenirii vor „contabiliza" voturile masei amorfe de bovi și vor decide, deși s-a decis deja, cine va lua locul Intergalacticului, Interplanetarului Caius Iulius Germanicus, alias Caligula II or Pontifus Maximus, după caz, agențiile de știri au transmis o știre „Bombă": organizația localizată pe 935 W. Pennsylvania Ave, Washington NW, DC și care are pe frontispiciu aceste elocvente cuvinte - Fidelity, Bravery, Integrity - Fidelitate, Bravură, Integritate - a decis reluarea investigațiilor privind e-mailurile Agripinei-Billa, pe baza unor informații scurse de la fostul congressman, Antony Weiner, după umila mea opinie, un individ care necesită un control amănunțit în partea superioară a organismului.

Rămân strict la părerea că este o nouă mașinațiune a guvernului invizibil, pentru a distrage atenția masei amorfe de idioți utili de la jongleriile financiare ale Famigliei Clinton și de la faptul că Bill își asigură un venit anual de 30 milioane de dolari, din banii fundației care poartă numele lui și al copilului răsfățat, neascultător, incontrolabil - spoiled brat Chelsea!!! Urât, murdar, incalificabil de josnic, să te pretezi la asemenea josnicii, atribute care au însoțit întreaga carieră Clintoniană. Mike Huckabee, fost guvernator al statului Arkansas, a declarat că ascensiunea lui „Clinton Machine" nu poate fi oprită! Să fie Bill un fel de Arturo UI? Eu, fiind un naiv care crede în primatul Legii, sunt convins că în cele din urmă La Famiglia va suferi rigorile legii. Până să vedem efectul Legii, Chelsea Mezvinsky Clinton a devenit cea mai bogată membră a familiei!!!!!!!!!, iar tata socru - Edward Mezvinsky - a fost, timp de 5 ani, locatarul unei închisori federale, fiind condamnat pentru crimă de rang federal, pentru înșelăciune și inginerii financiare!!! Sunt convins că Joe Edgar Hoover se răsucește în mormânt când vede cine conduce acum organizația care a fost garantul respectării legii și în fața căreia nici Casa Albă nu avea cuvânt. Mai nou, Attorney General - Ministrul de Justiție are întâlniri secrete cu Bill, iar Intergalacticul președinte afirmă că nu avea cunoștință de e-mailurile private ale Billei, deși s-au găsit pe server e-mailuri primite de la magnifica persoană. Deci, s-a mințit, dezinformat poporul american și opinia publică mondială. Rușinos și incalificabil de josnic, corupția a atins cote inimaginabile și a pătruns până la cel mai înalt nivel al Americii. Cu ce tupeu „vărul" Hans de la București și „vărul"Jim Pettit de la Chișinău ne țin prelegeri de etică - morală - corupție și ne dau lecții de istorie a României! Chiar nu mai avem coloană vertebrală?

Deși știu că vorbesc la „Pereții" și „Bostanii" care împânzesc până la refuz Parlamentul ȚĂRII – o adunătură de zerodocti, iliterați, delicvenți de drept comun și multe alte atribute dezonorante, apropo, cel mai stufos Parlament din lume -, vă atenționez că în 1918 se împlinesc 100 de ani de la Tratatul de la Trianon, ocazie cu care doresc să refamiliarizez pe puținii care mai aveți respect față de perimetrul geografic al ȚĂRII, cu cele pronunțate de eroul național polonez, Tadeus Kosciuszko, în seara zilei de 10 octombrie, 1794: FINIȘ POLONIAE! La 24 noiembrie 1975 a avut loc a treia împărțire teritorială a Poloniei, prin care s-a hotărât suprimarea statului polonez. Asta, dacă cineva mai are creier sau urechi de auzit, să audă! Cu factorii decizionali pe care-i avem, nu cred că cineva are dotarea cerebrală necesară să înțeleagă desele mele apeluri - semnale de alarmă. Nu de alta, dar așa cum vă atenționez de decenii, „îți trebuie intelect pentru a înțelege intelectul, cultură, pentru a înțelege cultura" s.a.m.d. Unde-i multă prostie, ignoranță și infantilism politic, nu pot fi înțelese decât atribute similare. Sper să nu vă treziți numai după ce Roditorul Pământ al Transilvaniei, Falnicul Ardeal va trece Tisa, fenomen care, după spusele numitului George Soros, factorul destabilizator numărul 1 al Planetei, are deja avizul multor Cancelarii Europene. Problema nu se pune „dacă" ci „când." Până una alta, datorită unei politici infantile, am reușit rarisima performanță să avem relații antagoniste cu toți vecinii, nu numai cu cei de la nord-vest.

Revenind la „Pereții" și „Bostanii" noștri trebuie să vă reamintesc de cuvintele lui Marcus Tullius Cicero (106-43 î.Hr.) care ne-a lăsat următorul postulat juridic, cu aplicativitate nulă, la nivel planetar: „Legile sunt bune nu atunci când sunt respectate de toți, ci când sunt făcute pentru toți." Analizați Marile Famiglii de aici și de pe alte perimetre geografice, ca să constatați că nimeni, cu excepția Statului Singapore, nu respectă acest postulat. Dacă Cicero este greu de digerat pentru americani, Thomas Jefferson spunea, „singurul stat stabil este acela în care oamenii sunt egali în fața legii". Trebuie să admiteți că unii suntem mai egali decât alții. (Ferma Animalelor - George Orwell, cu referire la regnul animal).

Este și normal, președintele John Adams (1735-1826) ne-a atenționat că „această țară a fost creată pentru oameni morali și religioși și este total inadecvată pentru alte categorii". Persoane din categoriile menționate, sunt o Rara Avis pe Planeta Pământ. Uitați-vă la Famiglia care urmează a se muta în imobilul situat la 1600 Pensylvania Ave. Washington, DC, ca să realizați care este simbolul moral al noii Americi.

Lasă un comentariu