Sing for the Moment - ediţia II - Spectacol - Concurs caritabil

Distribuie pe:

Asociaţia „Împreună pentru copiii cu cancer", organizaţie din Tg.Mureş care susţine copiii şi tinerii cu boli hemato-oncologice, în parteneriat cu artistul Vizi Imre, organizează spectacolul caritabil Sing for the Moment.

Este a doua ediţie a acestui spectacol-concurs, în cadrul căruia 18 concurenţi vor interpreta câte o piesă muzicală. Tinerii au trecut deja de o preselecţie, iar în data de 17 noiembrie, de la ora 19, pe scena Teatrului Naţional îşi vor demonstra talentul în faţa unui juriu de specialitate şi a spectatorilor prezenţi la eveniment. Concurentul care va obţine locul întâi va primi alături de trofeu o piesă înregistrată cu Vizi Imre şi un videoclip oferit de DesignDropp Studio.

Scopul spectacolului caritabil este să obţinem bani pentru organizarea taberei de vară Champ Camp 2017 pentru copii şi tineri supravieţuitori. Tabăra de vară de 7 zile este punctul culminant al anului pentru copiii şi tinerii care au petrecut luni de zile în spital şi s-au luptat cu toată forţa lor pentru a învinge boala. În tabără vor beneficia de relaxare, jocuri, drumeţii, diverse activităţi cu scopul de a creşte încrederea, stima de sine şi curajul, va fi un bun prilej pentru recuperarea lor fizică, psihicăşi emoţională.

Cu toţii vom avea de câştigat:

- Tinerii artişti care concurează vor dobândi experienţă în a se manifesta pe scenă, vor câştiga şi premii speciale, îşi vor exprima sentimentul de compasiune faţă de copiii bolnavi, şi va fi o experienţă unică de neuitat.

- Spectatorii, cu donaţiile lor, vor contribui la realizarea taberei de anul viitor, vor experimenta ce înseamnă implicarea în activităţile caritabile şi vor petrece o seară plină de emoţie şi frumuseţe.

- Voluntarii Red Cells - vor dobândi experienţă în organizarea de evenimente

- Copiii bolnavi vor putea merge în 2017 în tabăra de vară Champ Camp.

Suntem recunoscători partenerului principal, artistul mureşean Vizi Imre, căeste din nou alături de noi în organizarea acestui frumos eveniment, mulţumim Teatrului Naţional pentru găzduire şi tuturor sponsorilor pentru susţinere.

Momentele marcante ale vieţii sunt puţine şi rare. Vă invităm să descoperiţi Momentul prin cântec, vă promitem momente de bucurie şi emoţie alături de concurenţi şi vă oferim posibilitatea să dăruiţi prin donaţii momente de tandreţe şi compasiune copiilor bolnavi.

Lasă un comentariu