REVEDEREA TIPOGRAFILOR PENSIONARI

Distribuie pe:

De mai mulți ani cei doi inimoși administratori ai SC TIPO CROMATIC SRL din Târgu-Mureș, Marian Teofil și Vasile Ormenișan, nu-și uită foștii colegi de breaslă, când lucrau împreună la singura tipografie mureșeană.

Și în acest an, în ziua de 29 decembrie 2016, foștii colegi tipografi, astăzi pensionari, și-au dat întâlnire la Restaurantul „Darina" din Târgu-Mureș. La această revedere au răspuns „prezent" 31 de pensionari care au lucrat ca zețari, mașiniști, legători sau foști lucrători din administrație. Așadar, mai în vârstă sau mai tineri, pensionari, bărbați și femei au răspuns solicitărilor lui Györfi Teodor, și el pensionar tipograf, care le-a fost de un ajutor neprecupețit celor doi administratori.

Așa cum se cuvine, tipograful Ioan Suciu a rostit pentru început un scurt cuvânt din care am reținut: „În memoria celor plecați dintre noi: Mircea Dezsö, Mihai Niculescu, Ioan Păuș și Kelemen Iosif, să păstrăm un moment de reculegere și Dumnezeu să-i odihnească. După această emoție pe care am avut-o aș vrea să le mulțumesc celor doi colegi și să le urăm multă sănătate, multă putere de muncă și bucuriile să fie alături de ei, iar pe noi să nu ne ocolească, să putem să ne întâlnim, să ne bucurăm împreună și să ne amintim de zilele frumoase petrecute timp de zeci și zeci de ani...

Să ne întâlnim sănătoși în anii care vin".

A fost un eveniment important în viața firmei SC TIPO CROMATIC SRL pentru că, de 26 de ani, de când a luat ființă, aceasta s-a clasat pe primele locuri, fiind distinsă cu diploma acordată de Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș.

Bucuria tipografilor a fost mare pentru că și la acest sfârșit de an au putut să se revadă, să stea la un pahar de vin. Foștii colegii au putut depăna amintiri și și-au exprimat speranța revederii și în anul 2017. Pentru că ne aflăm la sfârșitul de an 2016 să le urăm tuturor tipografilor pensionari „La mulți ani!".

 

Lasă un comentariu