CONCURSUL „ELEVII AU TALENT" Ediţia a V-a

Distribuie pe:

A devenit o tradiţie ca, la fiecare început de an, să aibă loc un eveniment deosebit pentru elevii care au talent. Şi în acest an, în ziua de 3 martie 2017, aavut loc la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuş" din Târgu-Mureş această ediţie. La manifestare au participat elevii de la Şcoala Gimnazială „Tudor Vladimirescu" de la cele mai mici clase până la cele mai mari. Prezenţi la această ediţie a elevilor care au talent au fost profesoara Gabriela Şandru, director, profesorul Boczog Szabolcs, director adjunct, şi profesoara Dana Raduly.

În deschidere elevul din clasa a VII-A, Eduard Bota, în cuvântulsău spunea: „Ne bucură nespus prezenţa dumneavoastră aici şi vă mulţumim pentru că ne sunteţi alături şi în acest moment special pentru şcoala noastră". Apoi, pe scena unităţii şcolare mureşene au urcat elevii care şi-au expus talentul, începând cu dansuri, cântece populare româneşti, dansuri maghiare, momente artistice, karate shotoca, dansuri de societate, interpretări la diferite instrumente etc.

După prezentarea tuturor probelor din program juriul, format din profesorul Zaharie Dragoş, învăţătoarea Mate Emese, profesoara Petruţa Vodă, profesoara Boiti Adriana şi profesoara Bara Kinga, a deliberat, şi ţinând cont de calitatea şidificultatea interpretării, originalitatea momentului, prezenţa scenică şi personalitatea concurenţilor, a acordat următoarele premii: premiul I Raul Ormenişan, premiul II Miki Cosmina şi premiul III trupei de dans al elevilor claselor a III-a A şi a III-a B, aceştia aparţinând grupei ama-torilor, iar grupei profesioniştilor au fost acordate: premiul special Monicăi Duca, iar menţiunea specială a fost acordată Soranei Fărcaş, cu Iftinica Alexia şi lui Kacso Nimrod, împreună cu Matyás Anita.

Mai menţionăm că această ediţie de concurs a avut ca scop principal „educaţia non-formală a elevilor prin identificarea şi promovarea talentelor acestora, urmărind dezvoltarea personală, spiritul competiţional şi îmbunătăţirea relaţiilor interumane din şcoală, oferind elevilor o alternativă decentă la formele de divertisment cu care sunt obişnuiţi".

În încheierea acestui maraton al ediţiei de faţă, elevii au dansat împreună cu cadrele didactice prezente la acest concurs. A fost ceva frumos, de care elevii cât şi părinţii lor îşi vor aminti mult timp.

Adresăm felicitări tuturor elevilor de la Şcoala Gimnazială „Tudor Vladimirescu", cât şi cadrelor didactice care au depus efort pentru pregătirea acestei ediţii.

Lasă un comentariu