CINCI MODELE DE AUTOVEHICULE OPEL, RECHEMATE ÎN SERVICE!

Distribuie pe:

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) anunţă că a fost notificată de Reprezentanţa din România a companiei Opel despre începerea derulării unei campanii de rechemare în service a cinci modele de autovehicule.

„Este posibil ca pentru Astra J, Meriva B şi Zafira C airbag-ul lateral al scaunelor din faţă, pentru Corsa E, cel lateral tip cortină, iar pentru Insignia, cel pentru pasager, să nu se deschidă conform specificaţiilor, ceea ce creşte riscul de vătămare în cazul unui accident.

În România, sunt afectate 112 autovehicule, cele mai multe, în număr de 90, fiind Astra J. Piesele necesare reparaţiei au fost disponibile începând cu 20 februarie 2017, iar fiecare dealer va comanda piesele necesare şi va înlocui airbag-urile neconforme.

De asemenea, compania a identificat un posibil risc şi în ceea ce priveşte plafonul din sticlă la autovehiculele Adam, fabricate în perioada 2013 - 2017, pe teritoriul României fiind vizate 90.

Există posibilitatea ca adezivul care fixează plafonul din sticlă al caroseriei să nu îşi menţină proprietăţile pe întreaga perioadă de viaţă a maşinii. În cel mai rău caz, plafonul de sticlă se poate desprinde de caroserie în timpul deplasării.

Piesele necesare reparaţiei şi metoda de remediere vor fi disponibile din luna mai 2017 şi, imediat, clienţii afectaţi vor fi recontactaţi de dealeri", precizează ANPC, într-un comunicat de presă. 

Lasă un comentariu