,,Fotbal pentru viață!" Turneu caritabil

Distribuie pe:

AS Atletic Kids Gurghiu - antrenor dl Mărginean Ovidiu, în parteneriat cu Asociația ,,Micii Eroi", organizează turneul caritabil ,,Fotbal pentru viață!", ce are drept scop strângerea de fonduri pentru gemenii Gruia și Vladimir Vitan.

Cluburi de fotbal pentru copii din Gurghiu, Reghin, Rușii Munți, Sighișoara, Deda, Târnăveni, Sângeorgiu de Mureș și Târgu-Mureș se vor întâlni și vor disputa meciuri pe terenul de iarbă de la Gurghiu, sâmbătă, 15 iulie, începând cu ora 10, și duminică, 16 iulie, de la ora 8.

,,Reghin, oraș natal și dăruitor de bine gemenilor mei! În decembrie trecut, februarie și acum. Prin implicarea discretă, dar constantă, a lui Gabi Koss, Gruia (cu paralizie cerebrală, diplegie spastică, hidrocefalie cu shunt ventriculo-peritoneal, retard neuromotor) și Vladimir (surditate bilaterală profundă, malformație cardiacă dublu operată prin cura chirurgicală, retinopatia prematurității) sunt din nou ai MARILOR SPERANȚE de viață mai bună (tratamente, terapii, recuperări neuromotorii etc). Taxa de participare va fi donată copiilor mei, prin Asociația ,,Micii Eroi". Turneul va fi prilej de competiție sănătoasă și de generozitate în dăruire. În tribune, timp de două zile, voi fi alături de acești fotbaliști minunați. Îi voi aplauda și voi spera ca sănătatea lor să fie și sănătatea gemenilor mei. Vă aștept! În galerie", spunea Ancuța Vitan Tăbărean, mama beneficiarilor acțiunii caritabile.

Fondurile obținute îl vor ajuta pe Gruia să se pregătească de cursa vieții lui: operația în SUA, la Saint Louis Children's Hospital, ale cărei costuri se ridică la 60.000 $. ,,Gruia, cu paralizie cerebrală și rigiditate în membre, poate avea visul mersului în picioare în realitatea noastră și nu doar în visele mele de mamă de gemeni speciali. Lumea fotbalului nu ne este străină: Pe Gruia l-am așezat în brațele lui Mihai Neșu pentru că el este asemeni gemenilor mei: puternic, încercat și erou! Fondurile strânse cu această ocazie le voi folosi la viitoarea sesiune de recuperare a lui Gruia la Fundația ,,Mihai Neșu" din Oradea, din septembrie 2017 (costumul terapeutic Therasuit, 3 saptamani/3 ore/zi fiind de 1.800 lei (masa și cazarea nu sunt incluse în preț). Terapia a avut rezultate impresionante, văzute în aprilie 2017", sublinia Ancuța Vitan Tăbărean.

Donații către Asociația ,,Micii eroi" din Târgu-Mureș se pot face la Banca Transilvania,

CIF: 37152520, cont RON: RO93BTRLRONCRT0383118301

și cont EUR: RO43BTRLEURCRT0383118301.

Lasă un comentariu