50 DE ANI DE „RADIO VACANȚA"

Distribuie pe:

În aceste zile, stațiunea Mamaia a sărbătorit 50 de ani de existență a postului de radio „Radio Vacanța". La această aniversare a fost prezent Decebal Făgădău, primar al Constanței și președinte de onoare al celui de-al 100-lea târg de carte „Gaudeamus", care în cuvântul său spunea: „Anul acesta comemorăm 2000 de ani de la pierderea marelui poet al latinității, Publius Ovidius Nasso, cel care pleca de la Sulmona și a reușit să primească, drept cadou, un exil la Tomis, Constanța de azi".

La eveniment a participat și Angela Cristea, ambasador, șeful Comisiei Europene în România. Luând cuvântul, a făcut precizarea: „La fiecare aniversare este și unul de debut dar și o oportunitate de a ne uita spre viitor și a discuta despre rolul României în Uniunea Europeană".

Președintele, director general interimar al SRR, Georgică Severin, fiind prezent la aniversare, menționa: „Să nu uităm de ce am venit aici, suntem aici ca să sărbătorim 50 de ani de «Radio Vacanța» și 100 de ediții de târg de carte". În continuare, acesta i-a nominalizat pe cei care au fost sufletul acestui post de radio în acea vreme.

„La mulți ani!" postului de „Radio Vacanța" cât și celor care au organizat aceste aniversări.

Lasă un comentariu