În perioada 4 - 8 septembrie, Conferință europeană la Târgu-Mureș

Distribuie pe:

Începând de ieri, 4 septembrie, și până vineri, 8 septembrie, la Târgu-Mureș, se desfășoară Conferința Europeană ACWW ,,90 years of achievements, building 90 years of opportunities" (,,90 de ani de realizări, 90 de ani de oportunități"). Evenimentul este organizat de Asociația Femeia Mileniului III, împreună cu Associated Country Women of the World (ACWW), a cărei membră este. ACWW este cea mai mare organizație pentru femeile din mediul rural, având 9 milioane de membre, în 70 de țări ale lumii. Scopul său principal vizează îmbunătățirea standardului de viață, sănătate și educație al femeilor și familiilor acestora. ACWW are statut consultativ la ONU, iar conferințele sunt organizate o dată la 3 ani, pentru a propune și stabili noi inițiative. ,,Ne mândrim că România este pentru prima dată gazda unei astfel de Conferințe, iar totul are loc în orașul Târgu-Mureș!", susțin organizatorii.

Și-au anunțat participarea peste 100 de femei din Europa și din lume, inclusiv președinta ACWW, Ruth Shaks, din Australia, precum și doamne din Canada și Africa de Sud, keynote speaker de la Reprezentanța Organizației Mondiale a Sănătății la București, guest spekeri din Elveția și Kenya. Deschiderea oficială va avea loc astăzi, 5 septembrie, începând cu ora 8:30, la Palatul Culturii.

Președinta Asociației Femeia Mileniului III, Afrodita Roman, împreună cu Comitetul de organizare, urează un călduros ,,Bun venit" în Târgu-Mureș, România, tuturor celor prezenți la eveniment!

Lasă un comentariu