Daum, după ratarea calificării la Mondial: „De 8-9 luni mă tot întrebați dacă demisionez!" Ce le-a transmis selecționerul românilor?

Distribuie pe:

Selecționata României a fost învinsă de naționala Muntenegrului, scor 1-0, în etapa a opta a grupei E și a ratat orice șansă de calificare la Cupa Mondială din 2018. „Trebuie să construim o echipă nouă. Am văzut câteva faze bune de-a lungul meciului. Am văzut mult progres, am fost foarte motivați, dar nu ne-am putut crea ocazii de gol. Încă din primul meci am avut probleme în această campanie, când am ratat penalty-ul cu Muntenegru. Trebuie să construim o nouă echipă. Nu depinde de mine viitorul pe banca tehnică. Nu iau eu această decizie. Contractul meu spune foarte clar că totul se încheie dacă ratez calificarea la Mondial. Mă voi întâlni cu președintele Federației și vom discuta despre viitor. Am învățat mult despre România și despre fotbalul românesc. Am venit cu multe propuneri, dar este un proces lung. Împărtășesc dezamăgirea alături de toți fanii români.

Toată lumea știe când s-a calificat România la ultimul Campionat Mondial. Sunt foarte supărat că n-am reușit o calificare. Este doar o întrebare de presă dacă îmi dau demisia. Nimeni nu e vinovat pentru această campanie. Trebuie să învățăm și să fim mai puternici. Am fost atacat într-un mod incredibil din multe părți. Dacă mă întrebați acum, sunt dezamăgit de multe lucruri, trebuie să mă calmez. Sunt supărat din cauza rezultatului și a presei. De 8-9 luni mă tot întrebați dacă vreau să demisionez. N-am un răspuns la mine. Mă voi gândi. Nu vreau să dau un răspuns influențat de emoții, mă voi mai gândi ", a spus Christoph Daum la TVR 1.

Lasă un comentariu