Concurs de pescuit sportiv pentru profesorii mureșeni

Distribuie pe:

Sâmbătă, 30 septembrie 2017, într-o însorită zi de toamnă, în localitatea Chirileu din județul Mureș, a avut loc concursul de pescuit ,,Cupa Peștișorul Preuniversitar", competiție adresată profesorilor din județul Mureș care îndrăgesc pescuitul.

Evenimentul aflat la a III-a ediție a fost organizat de Liceul Tehnologic ,,Gheorghe Șincai" din Târgu-Mureș și s-a desfășurat în Complexul ,,Sat pescăresc la Ionică" administrat de domnul Ioan Man, care în calitate de gazdă, a fost ,,la înălțime" în adevăratul sens al cuvântului.

Printre cei care au mânuit cu mare talent undițele s-au aflat: Pavel Aboș, Cornel Rauca, Horia Vintilă, Paul Pescaru, Vasile Urzică, Cristian Dragomir, Mihai Ungvari, Florin Pop, Ștefan Gazsi, Antal Szabolcs, Adrian Rucoi, Dumitru Botoș, Jean Crisdilean și Ioan Comșa. După grele deliberări ale juriului, diplomele și cupele au fost acordate pescarilor Ștefan Gazsi (locul I), Vasile Urzică (locul II) și Antal Szabolcs (locul III), acesta din urmă obținând și diploma pentru cea mai mare captură.

Acest concurs de pescuit a reprezentat o excelentă ocazie de socializare pentru dascăli, fiind prezenți și ,,suporterii" Ioan Macarie, Adina Pui, Sabin Pașcan și Viorel Bărdaș de la Inspectoratul Școlar Județean Mureș, Ioan Săcărea din partea Sindicatului ,,Spiru Haret", Antoaneta Raluca, Vasile Beldean, Lucreția Comșa, Paul Șerb, Mihaela Mărginean, Sebastian Pui, Ileana Pescaru și Liliana Urzică.

 

Lasă un comentariu