FIECĂREI ZODII ÎI CORESPUNDE UN ZEU GREC

Distribuie pe:

Legendele Olimpului, care ne prezintă lumea și umanitatea din acele timpuri dominate de autoritatea zeilor și a zeițelor, în opinia astrologica.ro, au corespondențe cu zodia în care ne-am născut. Prin urmare, iată, cu cine ne asemănăm:

Berbec - Zeul Ares conduce semnul zodiacal Berbec. El era fiul celui mai puternic zeu, ceea ce te transformă și pe tine într-o persoană puternică. Ești capabil să realizezi multe lucruri și ai o fire prietenoasă. Simbolul tău este câinele, animalul sacru.

Taur - Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt conduse de Hestia. Ești un prieten adevărat, îți amintești cu ușurință data de naștere a apropiaților și ești o fire discretă. Nu îți plac conflictele și te retragi cu eleganță din ele. Tu vrei să transformi lumea într-un loc mai bun.

Gemeni - Zeul acestui semn zodiacal este Eros, zeul iubirii, așa că nu ești niciodată singur, iar persoanele care se găsesc în preajma ta se simt norocoase să te aibă drept prieten. Simbolul tău este cel al băiețelului cu o săgeată - Cupidon.

Rac - Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt conduse de Artemis. Sunt firi naturale, interesante, frumoase și aventuriere. Cel mai mult se dedică familiei. De asemenea, Artemis era zeița dătătoare de copii. Elementele sacre sunt ursul, căprioara și șarpele.

Leu - Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt reprezentate prin zeul... Zeus. Îți place să râzi și vrei să cunoști mereu noul. Ești arogant, încrezător în sine și mândru. Ai mare grijă și încearcă să înțelegi că nu ești întotdeauna buricul pământului, deoarece poți cădea ușor de pe piedestal. Simbolurile tale sunt fulgerul, sceptrul și tronul.

Fecioară - Hermes conduce acest semn zodiacal. Îți place să îi ajuți pe cei din jur și ești o fire înțeleaptă. Totuși, ai și o latură empatică și întunecată.

Cei care ajung să te cunoască cu adevărat te vor iubi, ceilalți te vor bârfi! Simbolul tău este sandaua cu aripi.

Balanța - Balanțele sunt conduse de zeița frumuseții și a iubirii, Afrodita. Tu ești iubirea pură, lumina și fericirea. Totuși, nu știu cum faci, dar ajungi să ai în jurul tău persoane nepotrivite. Soțul Afroditei este cel mai urât zeu, de aceea trebuie să îți amintești că vor exista mereu persoane care vor vrea să te doboare. Simbolurile tale sunt oglinda și scoica.

Scorpion - Scorpionul este condus de zeul Demeter. Ești o fire ambițioasă, pozitivă și ai face orice pentru persoanele dragi. De cele mai multe ori ai dreptate și ești conștient de asta. Simbolurile tale sunt grânele.

Săgetător - Săgetătorul este condus de Dionis, zeul artei și al vinului. Ești un erou din fire și aduci frumusețea și inteligența în orice loc te-ai afla. Orice persoană aflată în preajma ta este foarte norocoasă să te aibă. Simbolurile tale sunt flautul și paharul cu vin.

Capricorn - Capricornii sunt conduși de Apollo, zeul soarelui și al muzicii. Tu ai un respect aparte pentru persoanele care muncesc și nu te lași până nu îți atingi scopul în viață. Foarte mulți vor să îți semene, așa că se află în jurul tău tocmai pentru a afla cum reușești să fii diferit. Simbolurile tale sunt lupul și șopârla.

Vărsător - Persoanele născute sub acest semn zodiacal se aseamănă lui Poseidon, poate cel mai puternic zeu al Olimpului. Deci, ești un lider, uneori ești impulsiv și de cele mai multe ori cei din jurul tău îți recunosc superioritatea și puterea. Simbolurile zodiei tale sunt delfinul și calul.

Pești - Persoanele născute sub acest semn zodiacal se aseamănă lui Hades, al doilea cel mai puternic zeu. El este soțul zeiței frumuseții. Persoanele din jurul tău nu îți pot citi gândurile, deoarece ai armele tale prin care le ascunzi de privitori. Există persoane care te cred slab, însă adevărul este cu totul și cu totul altul. Simbolul zodiei tale este câinele.

 

 

Lasă un comentariu