PENSIONARII S-AU REUNIT PENTRU A SARBĂTORI CRĂCIUNUL ȘI ANUL NOU

Distribuie pe:

În organizarea asociației, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Târgu- Mureș și-a dat întâlnire în jurul unei mese festive pentru a sărbători Crăciunul și Anul Nou.

La eveniment a participat președintele Consiliului Director, Szasz Emeric, și consilierii care îl ajută în activitatea pe care o desfășoară în sprijinul celor nevoiași. Întâlnirea de sfârșit de an a avut loc luni, 18 decembrie 2017, la Restaurantul Darina (cartierul Tudor).

Pensionarii au avut posibilitatea de a urmări un frumos program artistic și colinde susținute de elevii Palatului Copiilor din Târgu-Mureș. Aceștia au prezentat programul artistic, atât în limba română, cât și în limba maghiară.

După plecarea acestora, atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de o formație de muzică ușoară din Sângeorgiu de Mureș, participanții la întâlnire distrându-se prin dansuri care le-au amintit de anii tinereții.

A fost o seară frumoasă când pensionarii au uitat, doar și pentru câteva ore, de greutățile zilnice pe care le întâmpină.

Se cuvin aduse mulțumiri Comitetului Director al asociației care s-a gândit și la această categorie de personal.

Lasă un comentariu