La Liceul Tehnologic ,,Sfântul Gheorghe" din Sângeorgiu de Pădure, Târg de Crăciun

Distribuie pe:

La inițiativa Asociației ecologice ,,Lumina Verde" din Sângeorgiu de Pădure, în preajma Sfintelor Sărbători, la Liceul Tehnologic ,,Sfântul Gheorghe", s-a desfășurat cea de-a VI-a ediție a Târgului de Crăciun. Au participat elevi din clasele IV-XII, coordonați de diriginți și sprijiniți de părinți. Activitatea a avut loc în sala de sport a unității de învățământ, unde cele 14 clase au amenajat standuri foarte frumoase ce conțineau produse handmade: prăjituri de casă, ornamente și felicitări de Crăciun din materiale ecologice, sucuri naturale, fursecuri, plăcinte, ceaiuri.

Conform condițiilor de participare impuse de organizatori, toate produsele au fost realizate manual și din materiale ecologice; produsele nu au fost cumpărate din comerț; ambalajele nu au fost din material plastic, iar prețul maxim pentru un produs nu a fost mai mare de 10 lei.

Dintre cele 14 standuri s-a remarcat în mod deosebit cel al clasei a VII-a A prin diversitatea produselor, calitatea și cantitatea acestora.

Mulțumim părinților pentru implicarea în organizarea târgului și președintei Asociației ecologice ,,Lumina Verde", prof. Szatmari Borbala, pentru inițiativă și reușita activității.

În aceeași atmosferă de sărbătoare, în ziua premergătoare târgului de Crăciun a avut loc un concert de colinde, prin intermediul căruia elevii și-au bucurat profesorii, iar la final cu toții am colindat împreună. Momentul emoționant a fost organizat de doamnele profesoare Bereczki Klara și Gaspar Anamaria, respectiv părintele - paroh Iacob Raul Tudorel, cărora le mulțumim.

Fiecare clasă participantă la târg a primit diplomă de participare din partea organizatorilor.

Lasă un comentariu