ABSOLVENȚI AI ȘCOLILOR MILITARE, REPARTIZAȚI LA JANDARMERIA MOBILĂ MUREȘ

Distribuie pe:

Luni, 8 ianuarie 2018, un număr de 10 absolvenți ai școlilor militare de subofițeri jandarmi, și-au început activitatea la Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Regele Ferdinand I" Târgu-Mureș.

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș, precizează că cei 10 absolvenți ai școlilor militare, sunt din promoția decembrie 2017: 6 provenind de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" Fălticeni și 4 de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani, toți având gradul de sergent major.

Ei au fost prezentați, în cadru festiv, de către comadantul unității, domnul lt.col. Gurău Stelică, care le-a dat asigurări că vor fi sprijiniți și îndrumați de întreg colectivul de cadre al unității, pentru a se integra cât mai ușor în activitate, urându-le în numele tuturor un călduros bun venit și mult succes în carieră!

În perioada imediat următoare, subofițerii vor participa la un program de pregătire specifică ce va cuprinde activități de cunoaștere a atribuțiilor și sarcinilor specifice, după care vor intra în serviciu, pentru executarea misiunilor de ordine publică, în cadrul structurilor operative ale unități.

Lasă un comentariu