Dragă Primărie a municipiului Târgu-Mureș, Stimate domnule primar, dr. Dorin Florea!

Distribuie pe:

Citesc, cu multă bucurie, în „Cuvântul liber", din 31.01.2018, despre lucrările executate neîntrerupt, pe raza frumosului nostru oraș.

Evidențiam, într-unul din numerele de ziar din anii trecuți, numeroasele lucrări efectuate în toate cartierele, lucrări care facilitează deplasarea locatarilor și parcarea autoturismelor. Am multe motive de lăudat la tot ce s-a făcut bun și util.

Mă întristează, însă, în mod deosebit, starea deplorabilă în care se află terenul din jurul clădirii „Poli 2". Atât în iarna trecută, cât și în această iarnă, am frecventat acest loc, ducându-mi surioara la medic. Nu numai că nu există nicio noimă în parcarea autoturismelor, dar și după ce ai parcat, nu poți coborî din cauza denivelărilor, a bălților și noroiului care domnesc peste tot.

Buna mea surioară (Olivia - 87 de ani) a și făcut cunoștință direct cu cele de mai sus, alunecând la coborârea din mașină.

Dragă Primărie, stimate domnule primar: fiind vorba de o clădire de largă utilitate publică, situată în „buricul" orașului, faceți bine și acționați pentru a înlătura această urâtă pată de pe obrazul municipiului nostru.

Cu tot respectul de care dispun,

al dumneavoastră VIRGIL ȘUTEU

Lasă un comentariu