„Cuvântul liber" vă aparține!

Distribuie pe:

În 01.04.2015 am fost ales președinte al Asociației de Proprietari nr. 354 pentru doi ani, perioadă în care am făcut izolația blocului de pe str. Parângului nr. 6, iar în data de 30.03. 2017, am fost reales conform art. 25 aliniat 3, pe bază de tabel nominal, deoarece 13 proprietari au închiriat apartamentul, iar 5 proprietari nu se pot deplasa aproape deloc.

Legea nr. 230/2007 prevede în cazuri speciale alegerea pe bază de tabel nominal semnat de proprietarii blocului. S-a stabilit să rămână același comitet executiv și cu același președinte. Au votat 32 de proprietari pentru, din 44 de proprietari. S-a făcut tabel nominal, s-a făcut proces verbal, iar în data de 1.08.2017 s-a făcut și noul contract de Mandatar, după ce domnul administrator a dat formularul, dar începând cu data de 8.08.2017 domnul administrator a refuzat să mai primească actele de la comitetul executiv și de la președinte, și a făcut o sesizare către primărie cu unele sesizări neadecvate, la care domnul Beleanu și Magyari au dat o adresă către Asociația de Proprietari nr. 354, prin care se menționa că actele nu sunt legale. Cu toate că eu am fost la camera de la subsol a primăriei, unde domnul care era în birou, arătându-mi actele, mi-a spus că sunt în regulă și că pot să-l destitui pe administratorul, care a încălcat legea și statutul asociației noastre.

Începând cu data de 1.07.2017, domnul administrator, de la el putere, a sistat plata președintelui, spunând să-l dau în judecată. De asemenea, a refuzat decontarea a patru facturi, iar în data de 9 septembrie, am făcut și eu o adresă cu tabele întocmite și, de asemenea, cu faptele reale petrecute, în urma cărora domnul Beleanu Dorin a spus că revine asupra adresei trimise și, în a doua adresă, recunoaște că Primăria nu are competențe în rezolvarea celor sesizate, iar adunarea generală hotărăște toate problemele. M-am mai adresat Protecției Consumatorilor, Prefecturii, Avocatului Poporului și Poliției, primind răspuns să mă adresez Justiției.

În data de 3.02.2018, o persoană din așa-zisul comitet de criză m-a lovit, am sunat la 112, și am fost la SMURD, la spital și la IML, unde am primit 8 zile pentru îngrijiri medicale, iar poliția a întocmit dosar penal pentru persoana care m-a agresat și l-a înaintat procurorilor, care urmează a fi soluționat.

Menționez că, în septembrie, s-au făcut trei ședințe, iar în octombrie alte două, în care așa-zisul comitet de criză nu a obținut decât 18% (8 proprietari), iar eu, cu un total de 16 proprietari, care au semnat alt tabel. Rezultatul din 6.10.2017 a fost tot de partea mea. Am făcut reținerea de impozit la 36 de proprietari, dosare cu 13 file gratis.

Lasă un comentariu