ZODIILE ŞI VACANŢA

Distribuie pe:

De-abia s-a terminat minivacanţa de Paşte, urmează minivacanţa de 1 Mai, apoi, concediile anuale.

Potrivit astrologica.ro, atunci când ne facem planuri de petrecere a perioadei de relaxare, fiecare dintre noi este influenţat de zodia în care s-a născut, chiar dacă nu este conştient de acest fapt. Din acest motiv, ne oferă sfaturi pentru vacanţa ideală, în funcţie de cele mai intime preferinţe, corespunzătoare momentului în care am venit pe lume.

Berbec - Ce vrea un Berbec în vacanţă? Formula ideală pentru el este un amestec de activităţi, cum ar fi ski nautic, căţărări pe munte, sărit cu paraşuta, participarea la întreceri sportive. După o zi plină de activităţi interesante, va trebui să mănânce într-un loc mai ciudat sau să experimenteze ceva care să îl surprindă cu adevărat.

Taur - Taurii sunt interesaţi de relaxare, mâncare bună şi lux. Tocmai de aceea, locurile cu iz istoric reprezintă destinaţia ideală. Dacă eşti născut sub acest semn zodiacal, imaginează-ţi cum ar fi să bei un vin bun sau să admiri culturile de lavandă, alături de persoana iubită.

Gemeni - Nativii din Gemeni se plictisesc repede şi au nevoie de noutăţi şi aventuri într-o vacanţă. Geamănul este genul care acum se decide să plece, iar peste o oră este în tren cu un cort în spate, gata să exploreze primul vârf de munte ce îi iese în cale. Cu el nu ai cum să te plictiseşti, dar trebuie să fii suficient de activ şi în formă ca să ţii pasul cu el.

Rac - Cea mai relaxantă vacanţă pentru cel născut în zodia Racului este cea petrecută alături de membrii familiei sau plecările în locuri romantice, autentice: cabane pe lângă lacuri (unde să poată auzi dimineaţa susurul apei), case pe plajă, pe barcă sau pe vapor.

Leu - Pentru că sunt destul de hotărâţi, de multe ori persoanele din jurul unui Leu se trezesc puse în faţa faptului împlinit când vine vorba de făcut planuri. Vacanţa ideală? Un resort de lux, cina la cele mai bune restaurante şi o destinaţie cel puţin exotică.

Fecioară - Fecioara este practică şi serioasă. Tocmai de aceea, destinaţia ideală pentru ea este una plină de istorie. Dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal şi nu ţi-ai planificat concediul, află că ai o mulţime de lucruri de văzut şi de experimentat... în Spania.

Balanţă - Balanţele adoră destinaţiile rafinate, cu iz cultural, dar şi pe cele boeme. Oricum, o Balanţă nu o să meargă niciodată în zone prea aglomerate, pur şi simplu nu le sunt pe plac.

Scorpion - Scorpionilor le-ar plăcea foarte mult pe o insulă izolată, cu peisaje dramatice, unde pot petrece momente intime, cu persoanele speciale din viaţa lor. Scorpionii adoră vacanţele în peşteri sau pe trasee mai spectaculoase.

Săgetător - Săgetătorii preferă să îşi petreacă vacanţa într-un mod mai puţin tradiţional. Cel mai important pentru ei este să îşi schimbe radical mediul. Fie că va fi vorba de cucerirea unui vârf de munte, fie că va fi vorba de scufundări sau excursii prin jungla sălbatică, Săgetătorii vor fi foarte încântaţi.

Capricorn - Nativii din Capricorn sunt persoane stabile şi devotate, dar nu cele mai spontane. El nu îşi va dori niciodată să se simtă vulnerabil, dar va fi dornic mereu să urmeze un plan bine pus la punct. Prin urmare, o vacanţă potrivită pentru Capricorn ar fi un oraş sigur, dar interesant, loc unde se simte în siguranţă, dar are posibilitatea să exploreze lucruri noi în fiecare zi.

Vărsător - Pasiunea Vărsătorului pentru oameni şi noutate îl va face pe acesta să se îndrăgostească instant de cultura sud-americană. Faptul că este un visător, neconvenţional şi oarecum rebel, îl face pe nativul din Vărsător să se bucure din plin de explorarea peisajelor necunoscute şi de descoperirea uneia dintre cele mai frumoase părţi ale lumii.

Peşti - Nativii din Peşti au nevoie de concedii odihnitoare mai mult decât oricare altă zodie, pentru că trăirile lor cotidiene şi stările de spirit ale celor din jur îi afectează foarte mult. Iubitori de apă, Peştii vor fi extrem de fericiţi în spa-uri exotice.

 

Lasă un comentariu