Vandalism şi ură!

Distribuie pe:

Eu unul, ca iubitor al acestui sport, care este fotbalul, stau să judec şi nu înţeleg cum se face ca 30.000 de fani ai celor două galerii s-au îndreptat, sâmbăta trecută, spre Arena Naţională, cu gândul să urmărească un agreabil spectacol fotbalistic între Steaua şi Rapid din Liga a 4-a, unii, după ce au plătit şi un bilet de intrare, sau porniţi să-şi pocească mutrele, să-şi care pumni, cu o ură greu de explicat, după cum bine s-a văzut! Înjurături, cuvinte grele, lipsa celor şapte ani de acasă!

Nu înţelegem nici faptul că, dându-se curs unei duşmănii mai vechi, între foste mari echipe, cineva a aprobat întâlnirea.

Organizatorii să fi contat doar pe „reţeta financiară?", bănoasă în acest caz?!

Şi o părere personală. Acolo, în bătălia de pe Arena Naţională, nu au fost, în cele două găşti bătăuşe, - nici timişoreni, nici băimăreni, nici clujeni, nici braşoveni, nici ieşeni, ci bucureşteni. Ce a ieşit s-a văzut. Lipsă de educaţie! Da, au existat persoane reţinute, au fost aplicate amenzi! Oare este suficient?

Dovadă de proastă-creştere s-a manifestat pe Arena Naţională, acum rămasă cu scaune rupte, dovadă de vandalism, într-o confruntare a urii dezlănţuite, în care, unora dintre implicaţi, cărând acolo pumni, lovind cu picioarele, li se potrivesc cuvintele, aşa cum spune românul: „Din coadă de câine nu faci sită de mătase!".

Lasă un comentariu