Performanțe ale sportivilor mureșeni

Distribuie pe:

La sfârșitul lunii trecute, Sala polivalentă din capitală a găzduit Campionatul național de taekwondo WT. Au participat peste 500 de sportivi, de la 40 de cluburi din întreaga țară. Clubul Xploziv s-a alăturat acestei competiții cu 12 sportivi, reușind să obțină 12 medalii, dintre care cinci de aur, trei de argint și patru de bronz.

Medaliile de aur au intrat în posesia următorilor campioni naționali: la categoria juniori mici - Csaki Hanna și Virag Vivien; categoria juniori - Toth Darius; categoria seniori Suciu Teodora și Nagy Norbert. Medalii de argint au obținut, la categoria copii - Bartha Mark; categoria cadeți - Toth Cleopatra; categoria juniori - Orza Andrea. Cu medalii de bronz s-au întors, la categoria juniori mici - Bartha Adrien și Irimia Tommy; categoria juniori - Orza Kamelia, iar la categoria seniori - Luca Gabriel.

În urma prestației de excepție, sportivului Nagy Norbert i s-a acordat și titlul de ,,Cel mai bun sportiv la categoria seniori", aflăm de la Octavian Bîgu, președintele Clubului Sportiv Xploziv.

De asemenea, conducerea Clubului Sportiv Xploziv mulțumește instructorului Nagy Norbert, arbitrei Constantinescu Cristina pentru sprijinul acordat.

Felicitări sportivilor participanți pentru rezultatele remarcabile, precum și celor care se implică în obținerea acestor performanțe de la sportivi la părinți și simplii susținători!

Lasă un comentariu