FESTIVALUL „IMAGINARIUM" Ediția I

Distribuie pe:

În perioada 21-27 mai 2018, la Ploiești, a avut loc prima ediție a festivalului cu titlul de mai sus.

Festivalul a fost organizat de către Teatrul „Toma Caragiu" din Ploiești în parteneriat cu Primăria municipiului Ploiești și Asociația Viitor Art.

Conform programului au fost 12 spectacole pentru copii, trei spectacole pentru tineri și adulți, un atelier de improvizație pentru copii, două ateliere de creație prin tehnica împâslirii pentru copii de peste 6 ani și adulți, două ateliere de creație din materiale reciclate, adresate copiilor cu vârsta peste 6 ani și un workshop parenting.

La această manifestare au fost invitate sa participe teatre pentru copii și tineret din Brașov, București, Ploiești, Timișoara, Chișinău, Oradea, Cluj-Napoca, Sibiu, Galați și Târgu-Mureș. La invitația organizatorilor, din Târgu-Mureș a participat Teatrul pentru Copii și Tineret „Ariel". După cum ne-a declarat Mariana Iordache, critic literar, al Instituției Culturale mureșene, festivalul a fost deschis de teatrul mureșean cu piesa „Crăiasa zăpezii", de Hans Christian Andersen, în regia dramaturgică a Georgetei Lozinca.

Lasă un comentariu