Parchetul General susține că nu există un dosar sau o sesizare în legătură cu o presupusă tentativă de asasinat a lui Dragnea

Distribuie pe:

Pe rolul Pachetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție nu a existat și nu există un dosar de urmărire penală în legătură cu o presupusă tentativă de asasinat la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea, au declarat, pentru AGERPRES, reprezentanți ai Parchetului General.

De asemenea, la Parchetul General nu există nicio sesizare în legătură cu acest caz, afirmă sursa citată.

Liviu Dragnea a declarat, marți, că anul trecut, asupra sa a avut loc o tentativă de asasinare.

Întrebat la Antena 3 dacă se dorește să fie omorât, dacă este amenințat cu moartea și dacă are informații că s-ar pune la cale asasinarea sa, Dragnea a declarat: “Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie.

(...) Au venit patru străini în România, au fost cazați la Athenee Palace, din ceea ce mi s-a spus, și au stat trei săptămâni aici. Mă rog, am scăpat, dar asta nu înseamnă că mi-am luat pază sau o să-mi iau pază”.

Dragnea a precizat că s-au făcut cercetări cu privire la această tentativă. “Știu că s-a cercetat, mai departe nu știu”, a mai spus Dragnea, fiind întrebat dacă există un dosar în legătură cu acest caz.

El a mai susținut că cei patru străini au fost plătiți de “un om foarte celebru în lume”.

Chestionat dacă se gândește la omul de afaceri George Soros, Dragnea a răspuns: “Nu, nu mă gândesc la el, el se gândește la mine. Nu mă gândesc eu la el. (...) Dar nu știu dacă aici era asta”.

Lasă un comentariu