KELEMEN HUNOR: LUDOVIC ORBAN SE COMPORTĂ DE PARCĂ AR VENI DE PE ALTĂ PLANETĂ, FAȚĂ DE MAGHIARII DIN TRANSILVANIA

Distribuie pe:

Vicepremierul Kelemen Hunor a afirmat că liderul liberal Ludovic Orban “se comportă de parcă acum ar veni de pe o altă planetă, având o atitudine superioară mai ales față de alegătorii maghiari din Transilvania”.

“Ludovic Orban se comportă de parcă acum ar veni de pe o altă planetă, având o atitudine superioară mai ales față de alegătorii maghiari din Transilvania.

UDMR îi poate reprezenta și pe maghiarii din Transilvania, din Ținutul Secuiesc pentru că de 30 de ani primește sprijinul necesar pentru asta.

A spune că noi avem tendința de a fi un soi de partid unic, înseamnă că el nu cunoaște situația reală sau că preia lozinci și stereotipuri vechi, fără a se gândi în prealabil”, a scris Kelemen Hunor, luni, pe Facebook.

Ludovic Orban a fost întrebat dacă guvernarea alături de UDMR înseamnă un compromis, precizând că este o guvernare complicată, dar că UMRD este un partener care își respectă cele mai multe înțelegeri. Orban a precizat că sunt anumite limite peste care PNL nu trece, dar nu a dorit să dea un exemplu în acest sens.

De asemenea, președintele PNL a spus că Harghita este un județ aparte, în care românii de multe ori trebuie să se lupte ca să le fie respectate drepturile.

“Harghita, un județ aparte, în care românii chiar de multe ori trebuie să lupte ca să le fie res-pectate drepturile, iar obligația noastră ca partid de guvernământ, obligație constituțională, legală și morală, este aceea să garantăm drepturile românilor și în general drepturile fiecărui cetățean român”, a declarat Ludovic Orban, duminică, la conferința de alegeri a PNL Harghita. (spotmedia.ro)

Lasă un comentariu