Corina Ozon își lansează “Codul lui Zoran” la Târgu-Mureș

Distribuie pe:

Colecționar de povești, hacker de minți și sentimente, furnizor de stări, Corina Ozon a decis, la invitația Librăriei OmnisLibri, să revină pe plaiurile târgumureșene. Scriitoarea care a făcut furori atât în România cât și peste hotare cu seria “Amanții” își va lansa, pe data de 8 septembrie, la Târgu-Mureș, noul roman “Codul lui Zoran”.

Corina Ozon a debutat ca scriitoare în anul 2014 și, de atunci, cărțile ei se bucură de succes între cititorii români și nu numai.

Despre vizita la Târgu-Mureș, Corina spune că este de fiecare dată o plăcere să se întâlnească cu fanii cărților sale.

“Revin cu multă bucurie în Târgu-Mureș. Am mai fost de două ori cu cărțile, târgumureșenii mi-au fost tot timpul alături și abia aștept să ne revedem cu “Codul lui Zoran”. Mulțumesc, OmnisLibri, pentru invitație și organizare!” Corina Ozon, autor “Codul lui Zoran”.

Evenimentul, organizat de către Librăria OmnisLibri, face parte din seria de proiecte artistice care își propune îmbogățirea vieții culturale târgumureșene și promovarea literaturii contemporane.

“Ne bucurăm enorm pentru prezența Corinei Ozon la Târgu Mureș. Sloganul librăriei noastre este «Locul unde cărțile se întâlnesc cu oamenii» și ne dorim să acoperim toate gusturile, de aceea încercăm să atingem aproape toate domeniile de interes pentru cititori, cu accent pe literatura română. Vă așteptăm pe 8 septembrie la The Backstage, începând cu ora 19.00, să vă bucurați de momente inedite alături de Corina Ozon și «Codul lui Zoran»“. Anamaria Marocico, fondatoare Librăria OmnisLibri

OmnisLibri este o librărie recent lansată, cu sediul în Târgu-Mureș, strada Tineretului nr. 2, care dorește să reînvie pasiunea pentru lectură și să aducă culoare în viața culturală a orașului. Informații și detalii despre eveniment se pot găsi pe pagina de Facebook și pe site-ul librăriei www.omnislibri.com

Lasă un comentariu