Triplă sărbătoare la IRUM Reghin

Distribuie pe:

Vineri, 7 septembrie, începând de la ora 10, la fabrica IRUM din Reghin va avea loc, în cadru festiv, aniversarea a 65 de ani de la înființarea companiei, 20 de ani de la privatizare și 25 de ani de la înființarea firmei MAVRIPOD (principalul acționar).

Programul manifestării va cuprinde, printre altele, o vizită în incinta fabricii, concursul național STIHL Timbersport, un prânz câmpenesc, posibilitatea de a vizita zona expozițională, de a participa la concursurile organizate de gazde și de a câștiga premiile oferite de acestea.

În cadrul evenimentului va fi anunțată, oficial, pregătirea lansării primului tractor agricol 100% românesc, un proiect special pentru Centenar.

Reamintim că, anul trecut, compania reghineană producătoare de utilaje agricole și forestiere și-a mărit capacitatea de producție cu 20%, înregistrând o cifră de afaceri de 20,5 milioane de euro; conducerea companiei estimează că va încheia anul în curs cu afaceri mai mari cu 20% față de 2017.

Un veritabil model de succes în afaceri, compania are peste 400 de angajați și este un furnizor de top pentru o gamă largă de utilaje forestiere și piese de schimb, pe piața românească și internațională. În 2015, aici a fost inaugurat singurul Centru de Cercetare și Dezvoltare a utilajelor agricole și forestiere cu capital românesc din țară, în cadrul căruia își desfășoară activitatea peste 40 de ingineri specialiști, care au conceput și dezvoltat, în decursul anilor, tractoare forestiere cu performanțe occidentale, remarcându-se prin tehnologie de ultimă oră, eficiență și confort.

 

Lasă un comentariu