Profesorul universitar Corvin Lupu: “Organizarea și susținerea protestelor antiguvernamentale este o operațiune legată de menținerea captivă a României” (I)

Distribuie pe:

http://www.justitiarul.ro august 21, 2018            

L-am abordat pe profesorul universitar Corvin Lupu privitor la problematica protestelor din stradă, mai vechi și mai noi, din București și din alte orașe ale țării, care erodează energiile națiunii române și împarte românii în două tabere opuse, cu păreri ireconciliabile și aflate într-o luptă continuă.

Marius Albin Marinescu: Domnule profesor, nu v-ați mai adresat de multă vreme cititorilor revistei “Justițiarul” și ai canalelor mass-media cu care colaborăm. În România, s-au petrecut din nou evenimente violente, confruntări între protestatari și forțele de ordine, tulburări pe care întreaga țară le vede zilnic la televizor sau pe arterele unor orașe mai mari din țară. Referitor la ele, populația României s-a împărțit, aparent iremediabil, în două tabere opuse. Ce ne spuneți despre aceste evenimente, cum le vedeți dumneavoastră? Vă propun să avem un dialog deschis și direct, așa cum au fost și alte discuții ale noastre din trecut.

Corvin Lupu: Sunt foarte multe aspecte legate de aceste evenimente. Eu am să mă refer la câteva, iar dacă dumneavoastră veți dori să știți și altele, vă rog să mă întrebați.

Organizarea și susținerea protestelor antiguvernamentale este o operațiune legată de menținerea captivă a României și de direcționare a ei în folosul intereselor vest-europene actuale. Ele au fost declanșate imediat după investirea noului guvern, în ianuarie 2017, datorită faptului că șeful PSD, Liviu Dragnea, și principalul său consilier și redactor al Programului de guvernare al PSD, Darius Vâlcov, au proiectat măsuri care duceau, într-o anume perioadă de timp, la creșterea suveranității României, iar o țară suverană poate evolua în direcții necontrolabile de către puterile dominante. De aici a început totul. PSD a fost imediat perceput ca un partid care ia măsuri antisistem, iar Dragnea, colaboratorul din umbră al “sistemului ticăloșit”, a fost perceput ca vrând să se elibereze din chingile statului paralel. Nu conta că măsurile, care, între timp, s-au aplicat doar parțial, ar fi fost foarte bune pentru români. Conta faptul că țara vrea să fie ceva mai liberă, or pentru supunerea ei s-au făcut mari eforturi, pe o perioadă destul de lungă de timp, cu anumite costuri și puterile dominante nu erau de acord să piardă controlul, cu atât mai mult cu cât România este una din țările cele mai bogate în resurse de multiple feluri, aflată sub statut colonial. Deci, de aici s-ar putea lua/fura/exploata mult, cu condiția ca țara să nu fie suverană.

M.A.M.: Când vă exprimați cu formula “puterile dominante”, pe cine aveți în vedere?

C.L.: Am în vedere Uniunea Europeană, ca și principală purtătoare a intereselor companiilor internaționale multinaționale, Germania, Franța și, într-o mai mică măsură, statele vest-europene din linia a doua, Olanda, Spania, Austria.

M.A.M.: Dar SUA? SUA nu o aduceți în discuție?

C.L.: În primăvara anului 2014, în SUA s-a produs o reorientare geopolitică și geostrategică importantă. Presa noastră aservită nu vorbește despre asemenea lucruri. Le menționează scurt, lumea înțelege ce înțelege, mai mult nu înțelege și se trece la subiectele de pe agenda zilnică proiectată de regizori/manipulatori. Deci, în primăvara anului 2014, Casa Albă, în mare măsură chiar împotriva voinței grupării evreiești care a condus-o două mandate (Barack Obama, John Kerry, Hillary Clinton etc.) și a forțelor “din ceruri” (Bilderberg, CFR, finanța evreiască), a anunțat public că SUA se reorientează geostrategic și geopolitic, mutând centrul de greutate al intereselor de această natură, din zona Euro-Atlantică în zona Asia-Pacific.

M.A.M.: Vă întrerup, ca să înțelegem… Cum s-a făcut această schimbare, dacă mai marii SUA și mai marii Lumii, Oculta, nu au vrut acest lucru?

C.L.: Da, vedeți, este interesant. În SUA, pe lângă forțele “din ceruri”, pe care le-am amintit, există încă niște forțe foarte mari, “în subteran”. Sunt forțe scufundate în adâncurile sistemului american, în Pentagon și în anumite grupări național-protecționiste din serviciile secrete ale SUA, cele care l-au adus pe Donald Trump la putere, cele care au susținut Brexit-ul, cele care încearcă astăzi să se impună pe plan național și internațional. Este o mare luptă. Cea mai mare forță din SUA și din lume este tot armata americană și serviciile țării. În fața lor pălește și puterea banilor și a presei. Iar când aceste structuri de forță ale SUA se coalizează într-o măsură/procent mare, se scutură de stăpânirea Ocultei, atunci puterea lor devine necontrolabilă de către bani și presă.

Revin. Când s-a produs această schimbare de orientare politico-militaro-informativă strategică a SUA, cu aprobarea Casei Albe, Germania a preluat controlul politic, economic și administrativ asupra României, iar Washingtonul a păstrat controlul asupra Armatei și a serviciilor de informații. Așa s-a ajuns la “Revoluția Facebook” și aducerea lui Iohannis la Cotroceni, de către serviciile secrete din România (nu ale României!), la ordin, împotriva voinței lor! SIE și STS au rezolvat punerea în aplicare a ordinelor. Omul de legătură a fost șeful din 2014 al BND, la origine sas din Transilvania.

M.A.M.: Haideți să ne oprim la referirile despre puterile dominante și să revenim la “oile noastre”, la mișcările de stradă.

C.L.: Pentru blocarea acelui program de guvernare, președintele Iohannis, pe care eu îl consider, cunoscându-l bine, că este antiromân și am multe argumente în acest sens, a respins numirea lui Shevil Shaideh ca prim-ministru și l-a impus pe ofițerul SRI Grindeanu, la Palatul Victoria. Grindeanu avea misiunea de a sabota programul de guvernare, de a-l tergiversa și de a lua alte măsuri, pe lângă program, prin care să-i enerveze pe români, să scadă popularitatea PSD, care deranja puterile dominante și pe uneltele lor din România (președinte, SRI, șefii procurorilor și ai judecătorilor).

Apoi, au urmat mișcările de stradă. Ele au fost declanșate la cerere străină, forțe străine, cu complicitatea președintelui Iohannis și a SRI-Coldea. Președintele iresponsabil al țării, care acționează pentru menținerea rupturii din societatea românească, ruptură ce permite continuarea jafului, a susținut revoltele din stradă și chiar a participat la una din manifestațiile neautorizate, ilegale, din Piața Victoriei, dând gir unor astfel de manifestații. Este în proiectul puterilor dominante de a stăpâni România prin astfel de acțiuni. De altfel, în decembrie 1989, așa a fost acaparată România: o revoltă populară, declanșată de Securitate și serviciile secrete străine, în fața căreia, organele de ordine s-au retras în cazărmi. Acum, în 10 august, Jandarmeria nu s-a retras în cazărmi, ci a acționat conform legislației NATO și a regulamentelor. Și-a făcut datoria. Cu toate acestea, într-un mod, repet, iresponsabil, președintele antiromân Iohannis a ordonat Procuraturii Militare să-i ancheteze pe jandarmi, pentru că au reprimat un miting ilegal!!?? Ce-i asta? O nebunie! Acțiunea Iohannis are în vedere viitorul. Strada trebuie controlată de forțele străine, prin intermediul slugoilor din România, iar dacă instituțiile de forță își fac datoria, le dăm pe mâna procurorilor militari. Astfel, oricând se ridică politicieni care acționează împotriva intereselor străinilor, se scoate strada la înaintare. Pentru că pe lângă provocatori se găsesc destui care se cred “deștepți” și cred că este bine să acționezi contra statului român și, mai ales, destui antiromâni, minoritari sau slugi ale lor.

(Va urma)

 

https://www.cuvantul-liber.ro/news/105879/61/Profesorul-universitar-Corvin-Lupu-Organizarea-i-sus-inerea-protestelor-antiguvernamentale-este-o-opera-iune-legata-de-men-inerea-captiva-a-Romaniei-II

 

 

Lasă un comentariu