Profesorul universitar Corvin Lupu: „Organizarea și susținerea protestelor antiguvernamentale este o operațiune legată de menținerea captivă a României” (II)

Distribuie pe:

M.A.M.: Procurorii militari care de 28 de ani au trucat dosarele „revoluției” și ale mineriadelor!

C.L.: Exact așa! Ei au cele mai mari salarii și pensii din România, pentru că au falsificat adevărul și l-au ascuns pentru români. Din perspectivă istorică, procurorii militari care nu și-au făcut datoria, au ascuns adevăruri și probe, și au comis și alte fapte, sunt realmente nocivi.

Mișcările de stradă au avut ca principal scop blocarea activității de guvernare a țării pe linia stabilită de programul PSD și bulversarea puterii legitime.

M.A.M.: Dar Liviu Dragnea, cum juca în această „piesă”?

C.L.: Liviu Dragnea, duplicitar, juca dublu, atât cu SRI, cu care avea înțelegeri secrete, care au ieșit însă la lumină, cât și cu partidul, ale cărui meciuri le-a vândut de mai multe ori, până când „sistemul ticăloșit” i-a aranjat o a doua condamnare, ca să-l scoată din joc. Până atunci, Dragnea critica „binomul” și pe președinte, dar, le-a mărit alocațiile bugetare foarte mult și la unii și la alții. Abia acum, în iulie-august 2018, la rectificarea bugetară, Dragnea a început să taie din bugetele SRI și ale Președinției. El s-a simțit trădat. Avea și exemplul lui Seba Ghiță, care fusese „mare prieten” cu Coldea și după aceea a declarat că gen. Coldea vrea să-l asasineze și a fugit din țară, sub protecție americană și a celor din „E”-ul SRI.

Dragnea le-a vândut meciuri și a numit ca prim-miniștri doi ofițeri ai serviciului și a închis o vreme ochii la „jocul de picioare” pe care aceștia îl făceau, în loc să aplice corect, repede și bine programul de guvernare. Astăzi, Dragnea nu mai are nicio șansă să joace dublu, adică, atât în „barca” SRI, cât și în cea a propriului partid. Singura lui șansă este să fie alături de PSD, atâta timp cât acesta îl mai ține în vârf. De aceea a trecut la măsuri mai dure și nu mai tergiversează programul de guvernare, restrânge puterea președintelui și ia măsurile de control asupra serviciilor secrete. Asta nu înseamnă că va avea succes. Lupta este în toi, iar europenii sprijină președintele, serviciile care le sunt loiale și strada.

M.A.M.: Dar americanii?

C.L.: Vechea administrație judeo-globalistă de la Washington a sprijinit „trup și suflet” președintele (și el susținător al judeo-globaliștilor) și „binomul”. Ambasadorul Klem, omul vechii conduceri, care a rămas până astăzi la post, deși a fost eliberat din funcție și, pentru moment, mai este doar înlocuitor temporar în funcție, a fost tot de partea lor. El a sabotat vizibil noua linie politică de la Washington. Când în SUA, președintele Trump ținea un discurs pe o anumită linie național-protecționistă, el mergea la o universitate, sau la alte manifestări și proiecta modelul invers, judeo-globalist. În schimb, în 2017, au fost trimiși la București oficiali mai influenți decât ambasadorul: șefii de stații FBI, CIA și Secret Service, care susțin noua administrație și care sunt principalii decidenți în problematica militară și a serviciilor de informații. În august 2018, a venit la București șeful serviciilor secrete din Congresul SUA și a trasat consilierilor americani ordine clare, de aliniere la noua administrație americană.

Consilierii americani sunt cei care au stopat căderea guvernului Grindeanu și au oprit mișcările de stradă, în februarie 2017, cei care l-au eliberat din funcție pe gen. Florian Coldea, cei care au decis desecretizarea protocoalelor SRI cu ANAF, Parchete, ÎCCJ și diverse alte instituții și care au susținut pe cei care au criticat abuzurile sistemului din România, făcute sub oblăduirea fostului regim politic de la Washington. Ei sunt și cei care au aprobat renunțarea la Codruța Lascu.

M.A.M.: Sunt de acord, dar iată că după un an și jumătate, România este din nou sub teroarea străzii. Unde sunt acum americanii?

C.L.: Deocamdată vă pot spune doar puține lucruri. Cert este că s-a dat prea mare amploare operațiunii din 10 august 2018. Ceea ce este cert, este că acțiunea din 10 august 2018, pregătită în străinătate și în țară de cel puțin trei luni de zile, a avut ca obiectiv căderea guvernului Dăncilă, după modelul cunoscut în România: amintiți-vă căderea guvernului Petre Roman, în septembrie 1991, când au intrat minerii în Palatul Victoria și i-au luat la goană pe miniștri, amintiți-vă căderea guvernului Victor Ponta, în toamna lui 2015, când s-a organizat atentatul de la „Colectiv” și „strada” a dat vina pe prim-ministrul Ponta, cel care, împreună cu ministrul său de Finanțe, Darius Vâlcov, au achitat datoria către Fondul Monetar Internațional și au refuzat să mai semneze un nou acord. Greșeală mare, nu!?

Acum, în 10 august, guvernarea ajunsese „scăpată de sub control”. Dragnea „dă cu parul” în sistem, simțind că, în ciuda fostului său joc dublu, nu este menajat. În trecut, cum spuneam, critica SRI-ul, dar le mărea bugetul cu sume mari. Îi critica la televizor, dar nu promova măsuri legislative împotriva serviciului și a slugilor lui importante, mai ales a magistraților aserviți serviciilor, care nu răspund niciodată, indiferent de abuzurile pe care le fac, multe dintre ele dovedite, multe altele încă nedovedite. La fel făcea Dragnea și cu președintele: critici la televizor și în spate, mofturi, bani, avioane, hatâruri etc.

Nemulțumirile s-au extins și în străinătate, unde petrolul și gazele României sunt dorite în formă brută, ieftine și achitate cu redevențe de nimic. Or, insuportabilul Dragnea a promovat legea prin care 50% din petrol și gaze rămân obligatoriu în țară, iar celelalte 50% se vând la licitație, iar statul român va putea să cumpere și el din acea a doua jumătate. Să vedem ce se va alege de legea asta, că presiunile sunt mari….

M.A.M.: Ce să facă statul român cu petrolul și gazele? Nu mai are combinate, rafinării, nu mai are nimic din fosta industrie petrochimică, nu mai are întreprinderi care să folosească petrolul și gazele noastre. Au dat totul la străini…

C.L.: Sunt mai multe proiecte care ar putea fi implementate și la care se lucrează. Patronul Ioan Nicolae are mari datorii la Romgaz, care se doresc a fi convertite în restituirea către stat a combinatului de îngrășăminte agricole la Măgurele, care ar putea fi relansat. Apoi, s-ar putea relansa industria de mase plastice, de medicamente etc. Se fac proiecte de preluare de către guvern a Combinatului/rafinărie Arpechim Pitești, care stă închis, care a fost dat total aiurea de către guvernul trădător Năstase la austriecii de la OMV, ceea ce a distrus Combinatul Oltchim Vâlcea, care primea materie primă direct printr-o conductă de la Arpechim. Sunt multe soluții, sunt și specialiști, sunt și bani destui, trebuie doar voință politică. Or, străinilor le este frică să nu cumva să apară această voință, astfel ca România să nu mai rămână consumatorul de astăzi și să redevină producătorul de pe timpul comuniștilor. Acest „pericol” a catalizat și el „strada”.

Apoi, în plan intern, principalul război româno-român este între PSD și SRI. Legile Justiției și intensificarea proiectelor de control sporit asupra serviciilor secrete, îngrijorează și catalizează și el lupta pentru dărâmarea guvernului. Noi suntem specialiști în a ne dărâma între noi. Face unul ceva, deranjează cu ceva, îi dăm în cap. Serviciile au avut mereu oamenii lor în fruntea guvernului: Roman, Stolojan, Năstase, Băsescu, Ponta, Grindeanu, Tudose, sau oameni care, fără să fie acoperiții lor, nu i-au deranjat cu nimic și le-au sprijinit demersurile, multe dintre ele fiind interese economice și de grup ale serviciilor, nu interese ale țării, respectiv ale culegerii de informații în favoarea beneficiarilor legali. Astfel au fost Văcăroiu, Tăriceanu și Boc. Acuma, premierul Dăncilă, execută deciziile de partid și lovește în sistem. Este normal s-o atace și să „tragă în ea” din toate pozițiile. Totul este joc de imagine. Oricărei persoane publice i se poate face imagine bună sau rea, în funcție de cei care controlează presa.

Apoi, să nu uităm că s-a promovat un Cod Fiscal care supără băncile străine și multinaționalele. Codul îngrădește mult evaziunea fiscală și exportul ilegal al profiturilor, cel puțin teoretic. Rămâne de văzut cum se vor transpune și practic prevederile lui. Oricum, este cert că se fac colectări tot mai mari la buget. Sunt bani în România. Mai trebuie însă și folosiți corect. Oricum, plouă cu prevederi care deranjează colonialiștii.

Vedeți, domnule director, colonialiștii s-au rafinat față de perioada clasică a sistemului colonial. În trecut, erau numiți guvernatori, care își asumau deciziile în favoarea metropolei și oamenilor ei care dețineau capitalul în colonii. Astăzi, colonialiștii, majoritatea zdrobitoare vest-europeni și evrei, dețin 90% din capitalul din România, dar nu își asumă conducerea țării pe față. Conduc prin slugile lor trădătoare din România, iar opinia publică, în majoritate ignorantă, dă vina pe slugi, nu pe stăpâni. Sunt foarte șmecheri și dirijează nemulțumirile justificate ale populației tot împotriva „victimelor”, respectiv a „aleșilor” acestora. Este un sistem foarte perfid.

(Va urma)

 

http://www.justitiarul.ro

 august 21, 2018

 

https://www.cuvantul-liber.ro/news/105793/61/Profesorul-universitar-Corvin-Lupu-Organizarea-i-sus-inerea-protestelor-antiguvernamentale-este-o-opera-iune-legata-de-men-inerea-captiva-a-Romaniei-I

 

Lasă un comentariu