Apel al Ministerului Afacerilor Interne: OAMENI BUNI, OPRIȚI LIVE-URILE DE LA VOLAN!

Distribuie pe:

Îngrijorați de numărul mare al accidentelor rutiere foarte grave “transmise în direct” de șoferi iresponsabili care își filmează “performanțele” la volan, reprezentanții Ministerul Afacerilor Interne a lansat, pe adresa proprie de facebook, un apel disperat:

“Oameni buni, opriți live-urile de la volan!

Înțelegeți că nu sunteți cu nimic mai “cool” dacă vă filmați în timp ce conduceți. Vă puneți în pericol pe voi, dar și pe ceilalți participanți la trafic.

Filmarea are mari șanse să apară în buletinele de știri, iar despre voi să se vorbească la trecut.

Opriți nebunia asta care a făcut până acum atât de multe victime!

Totodată, facem un apel către toți utilizatorii de facebook să ne anunțe imediat pe contul nostru în cazul în care văd astfel de filmări!”.

Una din ultimele tragedii produse din cauza transmiterii live a unui șofer teribilist s-a înregistrat vineri seara (12 octombrie 2018), pe drumul care leagă Timișoara de Moravița.

Șoferul unui autoturism Audi s-a lovit violent de un tractor nesemnalizat, care circula în fața lui. În urma impactului, mașina a fost proiectată pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism, care circula regulamentar.

Șoferul autoturismului Audi făcea live pe Facebook, în timp ce conducea. În urma impactului, acesta a fost proiectat din mașină prin parbriz și a căzut câțiva metri mai încolo, pe câmp. Echipajele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

În urma accidentului și-a pierdut viața și o fetiță de 9 ani. Alți 4 oameni au fost răniți.

Pe filmarea făcută de șoferul inconștient care a produs accidentul se vede cum mașina circula cu o viteză de 180 km/h. Accidentul a avut loc la puțin timp după ce bărbatul de 31 de ani a început să transmită live pe Facebook. Pe filmare se aude o bubuitură puternică, apoi mașina se rostogolește. După câteva clipe se aud țipetele unei femei.

Însă, unul din cele mai grave accidente produse din această cauză a avut loc în luna mai, pe un drum din Ungaria. Șoferul unui microbuz înmatriculat în România, care făcea live pe Facebook, a ajuns pe contrasens și s-a lovit de un camion. În urma impactului violent, nouă mureșeni și-au pierdut viața...

Lasă un comentariu