Concurs de talente muzicale pentru persoane cu dizabilități

Distribuie pe:

Fundația United by Music România organizează concurs de talente muzicale pentru persoane cu dizabilități. Drept de participare la concurs au persoanele cu dizabilitate, dizabilitate definită prin legea 448/2006. Toate persoanele mai sus menționate, care cântă la un instrument muzical, sau cântă vocal, sunt eligibile la concurs indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie. La concurs nu pot participa angajații, colaboratorii/voluntarii organizatorului sau persoanele juridice, așa cum sunt definite de legea română. Premiul pentru locurile I, II și III va fi o excursie de 3 zile în Olanda, cu posibilitatea de a cânta în fața publicului larg. Toate costurile vor fi acoperite de către organizator. Persoanele selectate de către juriu vor avea posibilitatea de a-și dezvolta cariera muzicală, cu ajutorul unor mentori și vor beneficia de educație muzicală.

Durata concursului: 11 octombrie 2018 - 30 aprilie 2019.

Concursul va avea mai multe etape, perioada de aplicare este 11 octombrie 2018 - 30 noiembrie 2018. Regulamentul de concurs, formularul de înscriere și lista actelor necesare poate fi con-sultat pe pagina web www.united-by-music.ro/ro/ (jos pe pagină: Regulament concurs, Anexe descărcabile).

Pentru orice întrebare răspundem la numărul de telefon 0741 177.575.

Data limită pentru depunerea aplicațiilor este 30 noiembrie 2018.

Dosarul de aplicare se poate trimite în email la adresa unitedbymusicromania@gmail.com, sau pe poștă la adresa: United by Music România, Sfântu Gheorghe, str. Lăcrămioarei nr. 5, cod poștal 520085, jud. Covasna.

Etapa de preselecție se va desfășura între 3-7 decembrie 2018, în trei locații: Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc și Târgu Mureș. Etapa de selecție finală: februarie 2019 (data exactă va fi comunicată ulterior), Sfântu Gheorghe. Selecția va fi realizată de către un juriu, format din specialiști: profesori de muzică, muzicieni, cântăreți etc. Toți participanții vor interpreta o piesă muzicală, individual. Genul de muzică interpretată: fără restricții, la alegerea candidaților.

 

Lasă un comentariu