CE UMILINȚĂ! CE RUȘINE! CE DEGRADARE! CASA LUI IISUS, VÂNDUTĂ PĂGÂNILOR PENTRU 9.000 DE EURO

Distribuie pe:

Motto: “Din păcate, Europa de mâine va aparține arabilor. Cea mai gravă crimă este deschiderea largă a porților Europei, hoardelor barbare și hămesite de foame din Asia și Africa.”

(Neagu Djuvara)

Premieră în Italia și șoc pentru românii din Bergamo: Asociația Musulmanilor cumpără biserica pe care o folosesc ortodocșii din 2015, pentru a o transforma în moschee. Este pentru prima dată în Italia, când o biserică creștină se transformă în moschee. Și, evident, aceasta nu putea fi decât românească! Localul a fost scos la licitație în 25 octombrie, iar oferta cea mai mare a fost cea a islamicilor, de 418.700 euro. Parohia, care are circa 2.400 de enoriași (care n-or fi, chiar toți, săraci-lipiți!) a încercat din răsputeri să păstreze biserica, dar la licitație musulmanii au dat cu 9.000 de euro mai mult și au câștigat, așa că o vor transforma în moschee, ocolind legea regională aprobată de Lega, care interzice construirea de moschei. Edificiul este deja lăcaș de cult, deci nu contravine legislației.

«Trăim o catastrofă», a recunoscut, pentru cotidianul “Eco di Bergamo”, părintele Gheorghe Veleșcu, parohul parohiei “Sfântul Apostol Toma”, care spune că este dificil de acceptat oferta musulmanilor, deși Imad El Joulani, președintele Consiliului Asociației musulmanilor din Bergamo, a declarat: “Vom menține locul de cult. Pentru noi nu e nicio problemă să dăm fraților noștri creștini aceste spații, atunci când vor face cerere pentru slujbele lor, dar, sigur, în momente diferite de ale slujbelor noastre”. Cumsecade pare musulmanul, dar “Avem nevoie de localuri adecvate pentru familiile noastre și copiii noștri, aceasta era biserica noastră, frații nu se comportă așa”, a replicat părintele Gheorghe.

Păi, da! Dar de ce să acuzăm “frații” musulmani? Ei își văd interesele. Dragii noștri frați români, în frunte cu Patriarhia, sunt cei care n-ar fi trebuit să ajungă în asemenea situație. Ar fi putut acoperi diferența chiar și localnicii, dacă nu ne-am aduce aminte de Dumnezeu decât atunci când ne potopesc dezastrele. RUȘINE! Azi-mâine, o să vindem și Voronețul, pe doi bani. Sau o să-l dăm degeaba, cum am făcut cu toate comorile românești.

Mărturisesc, am momente în care nu mai pot să scriu, am senzația că mă lupt cu morile de vânt. Trăiesc acum un asemenea moment: Veneția se scufundă, Franța este islamizată (pe hartă nu mai vezi un loc pentru vreo catedrală catolică), Marea Britanie are orașe islamizate total, diversitatea a dispărut, populația e 90% musulmană. Valorile, tradițiile europene.... Totul se risipește sub răngi, topoare și rânjete hâde.

Unde mai suntem noi? Unde vor fi copiii noștri?

Doamne, apără-ne!

Lasă un comentariu