Destinație nouă din Aeroportul “Transilvania”

Distribuie pe:

O nouă rută aeriană va fi introdusă începând din vara anului 2019, cu plecare din Aeroportul “Transilvania” Târgu-Mureș. În urma parteneriatului încheiat între Aeroportul “Transilvania” Târgu-Mureș și agenția de turism Amara Tour, cei care doresc să-și petreacă concediile în Egipt au la dispoziție un zbor charter către Hurghada.

Cursele vor avea o frecvență săptămânală, în fiecare zi de miercuri, în perioada 5.06.2019 și 25.09.2019. Operatorul aerian, Al Masria Universal Airlines, pune la dispoziție o aeronavă Airbus 320, cu o capacitate de 175 de persoane. Pachetele Early Booking pentru vacanțele în Egipt cu zboruri din Târgu-Mureș au fost puse deja în vânzare prin intermediul agențiilor partenere din întreaga țară, la prețuri avantajoase. Prețul unui pachet pornește de la 399 euro - sumă care acoperă 7 nopți de cazare și masă, bilete de avion, zbor direct Târgu-Mureș - Hurghada, transfer de la aeroport la hotel și retur.

În doar patru luni de la redeschiderea Aeroportului, numărul destinațiilor disponibile a ajuns la 6. Misiunea conducerii Aeroportului este de a avea constant discuții cu operatorii aerieni pentru deschiderea de rute noi, dezvoltarea curselor sezoniere, care oferă destinații convenabile și relevante pentru pasagerii din regiune, fiind o parte importantă a dezvoltării Aeroportului. Noua destinație de vacanță ce va fi lansată anul viitor confirmă că aceste discuții au rezultate palpabile.

Lasă un comentariu