SĂ ÎMPĂRȚIM BUCURIA SĂRBĂTORILOR ȘI ÎN ANUL 2018

Distribuie pe:

Continuând tradiția anilor trecuți, Teatrul Național Târgu-Mureș organizează a opta oară campania SĂ ÎMPĂRȚIM BUCURIA SĂRBĂTORILOR, în decursul căreia artiștii celor două Companii, împreună cu spectatorii, încearcă să contribuie la sărbătorirea cât mai plăcută a Crăciunului pentru cei defavorizați.

Anul trecut, s-a reușit colectarea unei cantități impresionante de bunuri pentru Asociația Sfânta Elisabeta, datorită spectatorilor inimoși și a celor două Companii ale teatrului.

În acest an, dorim să ajutăm Asociația Pro Christo et Ecclesia, care îi ajută pe cei nevoiași de peste o sută de ani, de la data înființării sale. Prin donația noastră, dorim să sprijinim două dintre activitățile filialei din Târgu-Mureș a acestei organizații: Programul “Adoptă un bunic/o bunică!” prin care se oferă sprijin fizic și emoțional persoanelor vârstnice (vizite, pachete); Căminul familial Casa Dorcas, unde se oferă cazare, masă, sprijin și condiții de învățat pentru 13 copii orfani, sau provenind din familii monoparentale ori defavorizate, pentru ca aceștia să își poată continua studiile la liceu, sau chiar la facultate.

Colectăm produse alimentare neperisabile (zahăr, ulei, făină, orez, paste, conserve și dulciuri), produse de curățire și de îngrijire corporală, rechizite școlare (caiete, instrumente de scris, ghiozdane, penare) de care vor putea beneficia pe termen lung.

Campania se desfășoară în perioada 4 decembrie-21 decembrie 2018, donațiile putând fi depuse la intrările de la Sala Mare și Sala Mică ale Teatrului Național, respectiv în cutiile de donații aflate în magazinele Merkúr de pe strada Gheorghe Doja și din cartierul Tudor.

Donațiile vor fi înmânate persoanelor vârstnice și copiilor din casa de copii Dorcas în cursul lunii ianuarie, în cadrul unui program comun.

Le mulțumim în numele beneficiarilor noștri tuturor celor care și în acest an se vor implica în campania Să împărțim bucuria sărbătorilor - 2018, cât și lanțului de magazine Merkúr.

 

Lasă un comentariu