ROMÂNIA - OLANDA 20-24. “E CEL MAI DUREROS”. REACȚIA DEBORDANTĂ A TRICOLORELOR, DUPĂ CE AU RATAT BRONZUL

Distribuie pe:

România a ratat medaliile de bronz la Campionatul European, însă fetele lui Martin Ambros sunt sincere, deși au pornit ca din tun la competiția din Franța. “Atât s-a putut”, a fost reacția debordantă a Mădălinei Zamfirescu. “Atât s-a putut, am pierdut pe greșelile noastre. Ar fi trebuit să mai dureze puțin meciul ca să revenim. Eu zic că am arătat că putem, am încercat să facem ce-am vorbit după accidentarea Cristinei, să luptăm pentru ea, pentru noi, pentru România. Din păcate, atât s-a putut, n-ai cum să nu fii trist. Contează foarte mult (n.r. - rezultatul de la Euro), ne bucurăm că am ajuns aici, ne bucurăm pentru Crina (n.r. - desemnată cel mai bun pivot de la turneul final), a muncit foarte mult și merită acest premiu. Nu poți fi fericit după pierderea medaliei. Locul IV e cel mai dureros, nu câștigi nimic”, a spus Mădălina Zamfirescu.

Tricolorele nu s-au putut baza pe Cristina Neagu, accidentată

În finala mică, disputată împotriva Olandei, România a pierdut, scor 20-24, și a încheiat pe locul 4 competiția din Franța. Tricolorele s-au recunoscut învinse de două ori în câteva zile, de Olanda, după eșecul din grupele principale. Româncele antrenate de Ambros Martin

n-au putut conta pe cea mai bună jucătoare din lume, Cristina Neagu, care a suferit o ruptură de ligamente încrucișate la meciul cu Ungaria. Astfel, fără principala “gură de tun”, România a înscris foarte puțin și chiar nu a condus niciodată. Cu toate acestea, jucătoarele păreau că și-au revenit pe final, însă a fost prea târziu pentru a întoarce scorul. Cea mai mică diferență de goluri a fost 3, însă în final au cedat la 4 lungimi.

Lasă un comentariu