ZODIILE ȘI PETRECEREA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ

Distribuie pe:

Cu toții așteptăm nerăbdători Sărbătorile de Iarnă, suntem curioși ce cadouri primim, ne preocupă cadourile pe care le dăruim altora, avem emoții în legătură cu întrunirile de familie, însă astrologica.ro ne dezvăluie cum putem avea cele mai plăcute sărbători, cu ajutorul astrelor, în funcție de zodia în care ne-am născut.

Berbec - Ești curajos și îți place să inventezi mici tradiții de familie. Nu îți fie teamă să faci lucruri noi și inedite care ți se par amuzante. Poți transforma sărbătorile într-un eveniment extrem de plăcut, alături de familie și de prieteni.

Taur - Îți place la nebunie să te bucuri de preparatele culinare delicioase specifice sărbătorilor și să te bucuri alături de prieteni și familie. Nu uita că excesele îți pot face rău și că nu ți-ai dori să îți petreci aceste zile minunate prin spitale.

Gemeni - Ai atâtea de făcut (pregătiri pentru masa de Crăciun, cumpărături pentru casă și cadouri de ales), încât este posibil să uiți că trebuie să îți răsfeți și jumătatea. Încearcă să îți rezervi ceva timp numai pentru voi doi.

Rac - Sărbătorile sunt una dintre cele mai frumoase perioade ale anului pentru tine. Îți place la nebunie să faci pregătiri, să gătești și să îți strângi toată familia aproape. Ești gazda perfectă, dar ai grijă să nu te epuizezi cu pregătirile!

Leu - Entuziasmul tău obișnuit pentru viață se aprinde și mai tare în această perioadă a anului. Familia și prietenii se strâng în jurul tău pentru că ești amuzant, plin de viață și îi faci să se simtă bine. Nu e de mirare că ești mai tot timpul în centrul atenției.

Fecioară - Nici tu nu mai știi cu ce bunătăți să îi delectezi pe cei dragi și ce cadouri minunate să le mai pregătești. Ești un perfecționist și nu poți lăsa ceva la voia întâmplării. Încearcă să te relaxezi și să te lași, la rândul tău, servit.

Balanță - Visezi la o vacanță perfectă, în care să îți regăsești echilibrul și să te deconectezi. După cât de practic ești, ți-ai rezervat deja timpul și banii necesari pentru acest răsfăț, așa că nu îți rămâne decât să te bucuri la maximum de această perioadă relaxantă.

Scorpion - Iubești surprizele! Îți place la nebunie să fii surprins și să îi surprinzi pe cei dragi cu cadouri sau petreceri. Nu uita să îți chibzuiești cu grijă fondurile ca să nu constați că ți-ai irosit toți banii pe cadouri.

Săgetător - În sfârșit, poți pleca în vacanța la care visezi de atâtea luni! Dacă în ultima vreme ai tot amânat, acum ai deja totul stabilit. Îți vor lipsi unele întâlniri cu familia, dar până la urmă nu le poți avea pe toate, nu?

Capricorn - Natura ta serioasă se mai schimbă radical în timpul sărbătorilor, când te transformi într-un adevărat spiriduș. Îți mai vin idei cu privire la chestiunile profesionale sau începi să povestești cu ardoare despre activitățile tale de serviciu, dar familia te aduce, urgent, cu picioarele pe pământ.

Vărsător - Chiar dacă te bucuri de tot ceea ce înseamnă Sarbătorile de Iarnă, tu nu uiți de cei care trec prin clipe ceva mai dificile. Voluntariatul și plăcerea de a-i ajuta pe alții îți oferă acea satisfacție minunată pe care o asociezi cu Crăciunul.

Pești - Îți place la nebunie să le arăți celor dragi cât de mult ții la ei și faci asta oferindu-le cadouri simbolice, dar pline de semnificații emoționante. Tu știi cel mai bine ce îi impresionează, dar și ei te vor răsfăța, arătându-ți, fără rezerve, cât de mult te iubesc.

Lasă un comentariu