“DRAGOSTEA NU FACE RĂU APROAPELUI”

Distribuie pe:

Shankar Rai, un bărbat din satul Birsingpur, India, a fost mușcat de un șarpe veninos. Când vipera și-a înfipt colții în mâna acestuia, s-a trezit. Imediat și-a dat seama ce s-a întâmplat: murea, încetul cu încetul... Veninul îi cuprindea corpul și nu mai avea scăpare. În scurt timp, avea să moară. Fără să stea prea mult pe gânduri, și-a întors fața spre soția sa. A trezit-o și i-a spus că o iubește. După ce i-a povestit ce s-a întâmplat, i-a spus că vrea să moară amândoi odată.

“Mi-a spus că mă iubește și că vrea să mor odată cu el. Sfârșitul lui oricum era aproape... Vedeam cum i se scurge viața. În secunda următoare, mi-a prins mâna și, cu ultimele puteri, și-a înfipt dinții în încheietura mea”, a povestit soția sa, Amiri. Cum era o soție care nu i s-a împotrivit cu nimic toată viața, aceasta a cedat. În scurt timp, amândoi și-au pierdut cunoștința. Norocul lor a fost că un străin trecea, chiar în acele clipe, prin zonă, și, văzând grozăvia, a chemat imediat Ambulanța. Cei doi au ajuns la spital, unde li s-a acordat tratament de urgență. În ciuda eforturilor medicilor, bărbatul nu a putut fi salvat. Soția sa a fost mult mai norocoasă. După un tratament agresiv, aceasta a supraviețuit.

“Am reușit să-i salvăm viața pentru că s-a intervenit de urgență. În cazul bărbatului, trecuse deja prea mult timp de la mușcătură. A fost prea mult pentru el. Corpul a cedat veninului”, au spus medicii pentru presa locală.

sursa: Realitatea.net

Lasă un comentariu