LA LICEUL VOCAȚIONAL DE ARTĂ TÂRGU-MUREȘ, ACTIVITATE DE PREVENIRE A CONSUMULUI DE DROGURI

Distribuie pe:

În anul școlar 2018-2019, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureș vor fi în mod constant alături de elevii din unitățile de învățământ mureșene și vor realiza activități de prevenire a consumului de droguri, precum și o serie de acțiuni menite să îi sensibilizeze cu privire la efectele și riscurile acestui fenomen.

Reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (C.P.E.C.A.) Mureș au desfășurat, recent, o activitate de prevenire a consumului de droguri adresată elevilor de clasa a IX-a. Organizată la Liceul Vocațional de Artă din Târgu-Mureș, aceasta și-a propus creșterea gradului de informare a elevilor cu privire la: efectele consumului de droguri, în special de canabis, asupra sănătății, precum și problemele sociale pe care le creează; motivele debutului în consumul de droguri; promovarea proiectului “Mesajul meu antidrog”, care va fi implementat de C.P.E.C.A. Mureș în anul școlar 2018-2019.

De asemenea, specialiștii C.P.E.C.A. Mureș răspund intereselor și preocupărilor diverse ale copiilor școlarizați, prin stimularea participării la acțiuni variate, de valorizare a talentelor și a capacităților acestora în diferite domenii, preciza Roman Ion Aleodor, coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureș.

Lasă un comentariu