FEMEI DE SUCCES - MARIANA VLAD - PRIMARUL COMUNEI BĂLA

Distribuie pe:

“Femeia este al cincilea anotimp, în care natura se odihnește, amintindu-și toate florile primăverii, toate privighetorile verii, toți strugurii toamnei și toate ninsorile iernii” (Grigore Vieru)               

,,Sunt născută în 2 martie 1972, în cea mai frumoasă lună a anului, în care sărbătorim Mărțișorul, Ziua Femeii, zi cu deosebită încărcătură emoțională, în care este ușor să spunem cuvinte, dar greu să le alegem când este vorba de cele mai iubite femei sau mame. Eu nu mai am mamă sau bunică, dar sunt mamă și mă bucur de acest privilegiu, prin dragostea oferită de familia mea, dar și de respectul oamenilor care mă înconjoară. Nimic nu mă face mai fericită decât zâmbetul și respectul femeilor din Băla și Ercea, sfaturile primite de fiecare dată când mă lovesc de greutățile vieții.

Nu știu dacă sunt o femeie de suuces, dar pot oricând să fiu un bun prieten celor care au nevoie de un sfat sau sprijin. Cred că este cel mai minunat lucru, dincolo de averi, bogății, să fii util oamenilor și comunității, să lași în urmă ta lucruri și fapte bune.

Nu aș fi reușit niciodată să fiu ceea ce sunt astăzi fără sprijinul comunității și fără înțelegerea soțului și a celor doi copii. Am plecat de jos și nu-mi este rușine de cariera diversificată pe care am avut-o de-a lungul anilor: agricultură, croitorie, muzică, dansuri populare, viceprimar în perioada 2000 - 2004, iar din 2004 și până în prezent, primar al comunei Băla. Probabil, 19 ani de administrație reprezintă un test de rezistență într-o lume a bărbaților, un success câteodată amar, datorită faptului că avem mult mai multe atribuții și responsabilități: mame, soții, prietene, gospodine, mediatoare etc.

În această zi specială, 8 Martie, doresc tuturor femeilor sănătate, bunătate, împliniri, frumoase realizări și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. La mulți ani!

Lasă un comentariu