LANSARE DE CARTE

Distribuie pe:

În spatele acestui eveniment stau b-unicii de la Căminul pentru persoane vârstnice din Târgu-Mureș. Dar mai multe veți afla la fața locului...

Vă invităm cu drag astăzi, 4 aprilie, de la ora 18.00, la lansarea cărții “Umbrela Trăirilor Mele”, de Roxana Mihalcea.

Absolventă a Facultății de Filologie din Iași, Roxana Mihalcea a decis să împărtășească o fărâmă din sufletul ei și cu noi, cei care, obosiți de rutina zilnică, ne găsim răgaz și refugiu sub o “umbrelă a trăirilor”. Cartea, apărută la Editura Arefeana, București, este o culegere în care “o parte din trăirile eu-lui liric au luat forma cuvintelor mai bine decât orice altă realitate ar fi putut-o face”.

“Mi-aș fi dorit uneori să existe un dicționar al trăirilor sufletești, așa cum există pentru fiecare cuvânt care, mai devreme sau mai târziu, dă un sens trăirilor noastre. Mi-aș fi dorit să știu la ce să mă raportez, cum să mă ghidez după cele mai întunecate înțelesuri, după cele mai crude și mai nedrepte. Însă nu, nu există. Totul e de undeva departe de noi, de undeva dintr-un univers pe care noi, conștienți sau inconștienți, îl strigăm în fiecare zi.”

Lasă un comentariu