ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (135) FRANȚA (III)

Distribuie pe:

“Problema unor provincii... trebuie să rămână intangibilă. În schimb, nu trebuie să se omită existența divergențelor între Ungaria și România în problema Transilvaniei sau problema Basarabiei... Franța și U.R.S.S. trebuie să-și reia rolul de asigurare a echilibrului în Europa, așa cum a făcut-o de secole” (Președintele francez F. Mitterand, 10 octombrie 1989).

Dacă astăzi s-a ajuns cu harta României să apară ciuntită în presa franceză (site-urile Le Revenu și Boursorama), cu Transilvania înglobată la Ungaria, aceasta a fost posibil deoarece, înfăurirea unei lumi globale în care serviciile secrete domină politica mondială, tandemul serviciilor secrete KGB - DST (recte Gorbaciov-Mitterand) a reușit să își impună agenda redefinirii Europei, în bătălia Franței și U.R.S.S. de a ne stăpâni resursele naturale prin interpuși, ceea ce a făcut ca țara noastră să aibă un președinte filosovietic (I. Iliescu) și un prim-ministru filofrancez (P. Roman). Mai întâi, sub “acoperire”, Parisul “ne-a luat ochii” cu nesfârșitele sale ajutoare umanitare, cu excesiva mediatizare a iluziei libertății și găzduind cu “generozitate” globalizarea Europei prin instituțiile Parlamentul European, Consiliul Europei și UNESCO, ne-a adus ca țară la “sapă de lemn” din postura deal 4-lea investitor economic în România. S-a început totul odată cu prim-ministrul de spiță ardeleană (P. Roman), pregătit în anii '70 de francezii de la Toulouse, cel care s-a și dus vasalicește - în februarie 1990 - la președintele Mitterand, cu scopul să se “înlăture neînțelegerile privind chestiunea Transilvaniei”, deschizând astfel calea susținerii Franței pentru integrarea euro-atlantică a României (președintele J. Chirac) și aducerea țării noastre în stadiul de a avea un Executiv condus de “al doilea comisar european francez”, așa cum îl numea L'Humanite pe viitorul prim-ministru (ardelean) D.J. Cioloș, ale cărui studii au fost făcute la Montpellier, ginerele unui socru (francez) conectat la serviciul secret DGSE! Întrebarea este: oare a prosperat România cât timp Cioloș a deținut funcția de comisar european pentru agricultură? Nu, evident: a prosperat Franța! A prosperat Danone, firmă care a “ucis” pe toți producătorii români de lactate!

La întrebarea cât este România iubită de Franța, s-ar putea afirma că în aceeași măsură în care Franța a încercat recent înlocuirea guvernului legitim al Siriei, a recurs la siluirea a 14 țări africane (foste colonii) să îi plătească impozite și, vrând neapărat să extirpe naționalismul și creștinismul prin susținerea islamizării Europei, a reușit să pregătească terenul pentru a instaura Statul Global - o dictatură cumplită, în vestul Europei, generată de un tensionat focar inter-rasial, secesionist și federalist!

Lasă un comentariu