NOUA ERĂ ȘI TOLERANȚA!

Distribuie pe:

Politicile machiavelice ale acțiunilor antinaționale prin care viitorul statelor second-hand este decis de mașina de vot controlată, supusă voinței, ambițiilor și intereselor particulare ale unor superfaraoni europeni aroganți, nepăsători pentru asigurarea unui trai decent popoarelor captive (semicolonii) pe care le exploatează și condamnă la sărăcie, se materializează prin jefuirea și secătuirea bogățiilor naturale teritoriale strategice. Acești magnați pervertiți în protectori, își manifestă orgoliile și satisfacțiile prin rânjete penibile, cinice, de superioritate - nediplomatice - la cele mai înalte demnități ale ierarhiei neoimperialiste europene! Pentru ei, popoarele înrudite sunt entități abstracte, virtuale, holograme, coduri, cifre, procente!

Diversitatea blocadei bruxelleiene se manifestă sub formă de conspirație parșivă, hărțuire diabolică susținută împotriva intereselor legitime, deși timide, ale României și a populației statornicite aici, din vremuri istorice milenare. Se urmărește anihilarea totală a independenței și suveranității statale - cedate parțial prin aderarea la UE?!

Psihoza impunerii principiilor demagogice populiste, amăgitoare și dăunătoare, a unei pseudo-democrații și fantasma statului de drept - din import apusean - acționează cumplit asupra maselor de români naivi și produce efecte dramatice, victime ale manipulării, favorizate chiar din ignoranța și alienarea celor mereu expuși pe altarul de supliciu și sacrificii!

“Cred că facem parte dintr-un joc perfid al unora ce își asumă puterea... O generație de idioți... Imbecilizarea evoluează foarte bine... cineva din culise urmărește pierderea contactului nostru cu realitatea, ne ține ocupați pentru a înceta să gândim... ne impun reguli și legi absurde, îndatorează țările sărace, amestecă popoarele pentru a-și pierde identitatea, cultura, limba, tradițiile, obiceiurile”. Emilia Amariei: Monstrul din umbră.

Curgerea istoriei decontează și decantează mârșăvenia tradițională perpetuă a trădării, cultul și atitudinea slugarnică, priorități naționale caracteristice unor scopuri meschine, impuse și adoptate sub protecția ridicolă a democrației, toleranței, negarea demnității și acceptarea necondiționată a umilinței!

Toleranța s-a convertit într-o expresie banală, dar cinică, principiu de manipulare psihologică a majorității neinițiate în sfera politicului obscur, diabolic și obscen, lipsit de cele mai elementare norme ale respectării demnității umane, determinând neimplicarea, renunțarea nejustificată, teama, lașitatea, culminând cu alienarea psiho-sentimentală, socială, moral-spirituală, degradarea umană.

Ce fel de toleranță pot manifesta niște indivizi aflați în demnități publice, care manipulează destine și le distrug în mod iresponsabil, impunând celor naivi acceptarea unui sentiment idealist, dar adoptă legi pragmatice, perfide, generatoare de favoruri, care să le protejeze nelimitat interesele?!

Toleranța, ca sentiment de simpatie și empatie față de semeni, a devenit o lozincă subversivă de intoxicare a populației!

Hidoșenia prezentului este legitimată în structurile contemporane autohtone și europene prin unii indivizi manipulați politic sau financiar, compromiși în țările de origine. Cu ei “defilăm”!

 

Lasă un comentariu