VICIILE CARE NE SUBJUGĂ ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Distribuie pe:

Astrologica.ro ne informează că nu numai șansele și obstacolele peste care vom da în viață ne sunt specifice zodiei în care ne-am născut, ci și viciile și dependențele care ne vor consuma sau chiar ucide, după cum urmează:

Berbec - Dacă te-ai născut în această zodie, înseamnă că ești o persoană extrem de egoistă, interesată doar de binele propriu. Deși îți faci ușor prieteni, aceștia te abandonează rapid, în momentul în care își dau seama de adevărata ta natură. Singurătatea pe care o vei simți, în multe momente ale vieții tale, te va face să te îndrepți spre țigări și alcool și să accepți în jurul tău tot felul de oameni dubioși. Vei intra în multe probleme, din cauza anturajului și riști să suferi de boli incurabile, din cauza stilului de viață nesănătos pe care îl vei duce.

Taur - Tu pari o persoană cumpătată, dar când vine vorba de mâncare și de băutură nu prea te poți abține... Adori să mănânci, dar după ce te saturi, ai mustrări de conștiință. Ești predispus la boli alimentare, precum anorexia sau bulimia, iar încăpățânarea cu care ai fost înzestrat, te va face să nu recunoști niciodată că ai probleme. Dacă nu vei cere ajutor, lucrurile nu se vor termina bine pentru tine.

Gemeni - Ești predispus la multe vicii, de la dependența de cumpărături, la țigări, droguri, alcool și cam tot ce îți face cu ochiul și te face să te simți bine. Odată ce “guști” din fericire, nimic nu te poate opri, nici măcar gândul că te vei autodistruge. Dacă, totuși, reușești să te ții departe de aceste vicii, nu vei putea rezista tentației de a sta în fața calculatorului pentru ore întregi. Ești genul de persoană care preferă să își petreacă noaptea navigând pe internet, decât în pat, dormind.

Rac - Zodia ta este influențată de Lună, care te predispune la pastile și alcool. Când nu le ai la îndemână, cauți să scapi de supărare mâncând tot ce prinzi. Pentru că vrei să rămâi slab, fumezi mai ceva ca o locomotivă, așa că decide tu care va fi primul viciu care te va distruge...

Leu - Toată lumea știe că adori să fii în centrul atenției și că nu există persoană pe care să o iubești mai mult decât pe tine. Nici nu crezi că alții ar putea iubi pe altcineva decât pe tine, așa că tu trăiești o viață în care pământul se învârte în jurul tău. Pentru că vrei să le demonstrezi celorlalți cât ești de bun, vei face o pasiune pentru cazinouri și jocuri de noroc. Nu prea știi când să te oprești și ai toate “șansele” să pierzi totul într-o clipă.

Fecioara - Tu ești dependent de muncă, iar asta îți va distruge toate relațiile personale. Când îți vei da seama cât de goală este viața ta, te vei îndrepta spre alcool și pastile, pentru a te liniști.

Balanță - Ești o fire boemă și îți place să rămâi cât mai departe de realitate, așa că vei căuta ajutor în alcool și droguri. Pe tine nu te interesează să evoluezi pe scara socială, nici banii, nici ce cred ceilalți, tu vrei doar să trăiești în lumea ta, alături de o mare iubire. Dacă nu te trezești la realitate, calea pe care ești tentat să o iei este un drum sigur spre distrugere.

Scorpion - Tu depinzi de țigări, pentru că vrei să rămâi slab, dar viciul tău cel mai mare este sexul. Dacă de fumat simți că poți să te lași, gândul că ar trebui să renunți la sex te umple de spaimă. Dacă vei fi atent, dependența ta nu îți va produce decât plăcere, dar dacă nu ești genul care să se gândească la protecție, sexul îți va aduce și... sfârșitul.

Săgetător - Viciul tău este cel mai inofensiv dintre toate. Adori să călătorești și ești dispus să îți dai toți banii pentru o nouă destinație. Pentru că nu știi să spui “nu”, când vine vorba de un loc nou de vizitat, ai tendința de a risca orice, inclusiv sănătatea și siguranța ta.

Capricorn - Capricornul este foarte puțin predispus la vicii. Ar putea avea o slăbiciune pentru țigări, dar persoanele din această zodie nu o vor considera niciodată o dependență. O altă problemă este că femeile Capricorn sunt obsedate să fie slabe și sunt predispuse la anorexie și bulimie.

Vărsător - Tu ești obsedat să trăiești mult și sănătos, așa că viciul tău cel mai mare este mâncarea bio. Dacă într-o zi nu ești acasă, toți prietenii tăi știu că te vor găsi la un târg de produse eco sau într-un magazin de genul acesta. Este adevărat că dependența ta nu îți va scurta viața, dar îți vei privi toți apropiații murind și vei sfârși... singur și speriat.

Pești - Tu nu înțelegi sensul vieții și simți mereu o durere interioară, pe care vei încerca să o înlături cu alcool și droguri. Trăiești totul în profunzime și te simți neînțeles de lumea din jur, așa că vei abuza de orice îți va oferi un pic de alinare. Cel mai mare risc este să mori de supradoză sau în urma unei come alcoolice.

 

Lasă un comentariu